sâmbătă, 15 februarie 2014


Ne-au calcat strainii intradevar de mii de ani si totusi nu am cedat si prin nu se stie inca ce minune am reusit sa dainum ca natie , ca popor cu limba si cu obiceiurile noastre cu toate ca stramosii nostri  au fost greu incercati  de-a lungul veacurilor incepand cu populatiile migratoare pana la lupta de supravietuire a unor mici tarisoare dezbinate  intre marile puteri expansioniste.

Dar astazi prin cardasia politicienilor corupti si tradatori de tara si de neam care ne conduc si care ne vand strainilor e posibil sa pierdem aceasta tara fara sa se fi tras nici un cartus , fara sa fi curs nici un strop de sange. Vom fi doar niste spectatori neputinciosi care asista la genocidul bunului cel mai de pret care ne-a mai ramas neintinat pana acum : pamantul si apele freatice.

Daca nu ne trezim curand strainii ne vor forta sa plecam in bejanie asa cum deja au facut-o  peste 3 milioane de romani care au parasit Romania in cautarea unui viitor mai bun peste hotare, Daca nu suntem constienti ca strainii ne calca acum mai rau decat in sute de ani de ocupatie cand ne vom trezi va fi prea tarziu .

Catalin Doinas si Ovidiu Homorodean -Ne-au calcat strainii http://youtu.be/_yCb76We6u4  Speram sa ajunga acest mesaj la sufletul tuturor romanilor de pretutindeni!Cineva comenta dupa vizionarea acestui clip video :" In fata acestor feciori se dau muntii intr-o parte "







0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii