marți, 18 februarie 2014


De ceva vreme incoace romanii au putut vedea la televizor o drama istorica cu foarte multe episoade numita “Baselâc  Uzurpatorul”. Drama prezinta vremurile in care domnitorii si dregatorii curtii romanesti traiau intr-o opulenta fara margini in timp ce norodul era saracit si jefuit mai mult decat orice alta populatie din Europa.

Viata lui Baselâc  Uzurpatorul le este prezentata telespectatorilor pe parcursul a aproape zece ani in care acesta si-a luat in serios rolul de tiran si in care a “reformat “ sistemul din temelii. A infiintat si controlat prin sulgile sale credincioase potere care sa urmareasca norodul pas cu pas ca nu care cumva sa se ridice cineva potrivnic oranduirii feudale ale lui Baselâc .

Prin scrisori mincinoase ale sale si ale boierilor sai tradatori trimise la Înalta Poarta a Uniunii  AEROPENE  Baselâc si-a asigurat tronul chiar si cand norodul s-a rasculat si a iesit sa-l dea afara din palat numindu-l “javra ordinară “ si facandu-l de ocară.

Norodul  era profund nemultumit de birurile si taxele asupritoare dar si de excesele de putere ale achingiilor si slugilor lui Baselâc. Mai mult norodul era nemultumit si de aparitia constanta a unei blonde in apropierea lui Baselâc banuita de preacurvie si de comportari rusinoase .

La un moment dat norodul si-a pus sperantele intr-un erou al lor din popor Victoras , ridicat din randurile oamenilor de rand care a experimentat pana si dormitul intr-o gara din Paris timp de doua saptamani , deci care stia de chinul romanilor plecati sa castige fonduri pentru a-si putea plati birurile din ce in ce mai mari catre Baselâc.

Sfârşitul Episodului 1  ..... VA URMA - Din păcate această dramă a avut  si va avea foarte multe episoade


PS: Din păcate această dramă a avut repercusiuni şi in viaţa reală a telespectatorilor ... este prima dramă interactivă din lume

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii