miercuri, 12 februarie 2014


La nou infiintata grupare politica s-a dezbatut la Cluj ce nu a mers bine in regimul Basescu si al PDL-ului .
S-a ajuns la concluzia grava ca a fost o lipsa de comunicare , sau mai bine spus a fost o comunicare defectuoasa intre lider si organizatie.


S-au rememorat toate deciziile gresite , s-au citit toate stenogramele si ascultarile telefonice livrate de Botnis si Umil Boc , fostul prim ministru in guvernele Boc 1 pana la 10 a tras o concluzie care a atras aplauzele tuturor din incapere :

 "- Decat sa fi avut zece guverne Boc mai bine aveam unul si bun , dadeam o ordonanta de urgenta pe care CCR-ul o declara numaidecat constitutionala prin care stabileam ca presedintele poate ocupa si functia de prim ministru . Astfel Romania ar fi avut un viitor de zece ori mai stralucitor decat a avut cu mine !"

Alaturi de Umil Boc pe obrajii lui Baselu' si ai lui Urdea se vedeau curgand usor niste lacrimi care scanteiau aidoma unor solzi de crocodil in lumina difuza in care se agitau umbrele unor "bategarzi" . Momentul a fost atat de inaltator si de emotionant incat practic nici n-au bagat in seama "bategarzii" care luau pe sus un batranel de 85 de ani si-l dadeau afara din cladire.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii