marți, 25 februarie 2014


Daca il vedeti pe tinarul din imagine va rugam sa-i anuntati imediat parintii sau rudele cele mai apropiate ale sale : pe bunicuta Ionela Marcela si unchiul Adrian Ouatari. Se numeste Victor Viorel Ponta si este minor , fugit din scoala de vara a USL.

Familia si apropiatii presupun ca a fugit  de acasa la o manastire in munti , ori in judetul Harghita ori in judetul Covasna. Pe contul sau de Facebook s-au gasit urme precum ar fi indragostit de o tanara de etnie maghiara si e posibil sa fi fugit cu scopul de a-si uni destinele cu aceasta.

Tanara de etnie maghiara este controvesata si cunoscuta drept o femeie usoara care s-a dus ba' cu unul ba cu altul daca a avut ceva de castigat.Familia largita a lui Victor Viorel Ponta cunoscuta si sub numele de USL nu a fost de acord cu acesta relatie sugerand ca tanara nu este potrivita pentru Viorel tinand cont de trecutul ei si de cati barbati au trecut prin patul ei.

In anii ’90 acesta a mai avut o escapada cand a fugit de acasa in Franta si a dormit doua saptamani in gara din Paris.

Anuntam pe acesta cale ca Victor Viorel Ponta fiind minor , nu poate fi considerat pe deplin constient de deciziile sale si astfel trebuie imediat anuntate autoritatile sau familia sa. Daca este lasat de capul lui nesupravegheat poate provoca pagube ireparabile atat celor din jur cat si lui insasi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii