miercuri, 26 februarie 2014

Petre Roman îi invită pe chinezii bogaţi să emigreze în România. Acesta a declarat in timpul unui forum tinut la Beijing ca in Romania sunt bineveniti chinezii bogati.

"Suntem obişnuiţi ca oamenii să plece din ţara noastră către Europa de Vest, astfel că nu avem probleme cu imigraţia aşa cum au alte ţări. Îi vom întâmpina cu bucurie pe imigranţii din China", a declarat Petre Roman pentru South China Morning Post.

Roman a mai spus ca societatea romaneasca deja i-a acceptat pe chinezii care se afla deja in Romania cu afaceri sau cu investitii.

In concluzie Petrică Roman si toata clasa politica din Romania accepta orice numai romani NU! Base’ ii trimite la dracu’n praznic si aduce evrei in loc , Petre Roman aduce chinezi si nici nu vreau sa ma gandesc ce ar fi capabil Vanghelie sa aduca in Romania sau unul de genul deputatului AUTO !

Maria Grapini probabil ar aduce "Olinpici" la limba romana pe care i-ar perfectiona Venghelie citindu-le din almanahe ! De UDMR nu mai zic nimic ca stim cu totii ce vor sa aduca. Intr-un fel e si de inteles din partea lui Petre Roman care e fiul unui fost patriot (URSS) Valter Roman (nume adevărat Ernő Neuländer) combatant in razbiul civil spaniol si nu se stie inca cum de a ajuns infiltrat in societatea romaneasca.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii