marți, 11 februarie 2014


Iliescu : Sunt o baba comunista si putin cominternista !


Cat de bine ne-ar fi fost romanilor daca nu ar fi existat niciodata "Bunicuta" ranjitoare ?  Acum nimeni nu mai poate intoarce timpul inapoi sa poata afla . Normal ar fi fost ca dupa caderea comunismului sa revenim la forma de guvernamant anterioara infiintarii comunismului ca politica de stat in Romania, adica la monarhie.
Cat a condus "Bunicuta" in Romania prin practici securistice si manipulatoare tara a trait o perioada de confuzie si perioada de evolutie si de dezvoltare a tarii nu a fost spre o directie clara .
Cei care au condus tara dupa Revolutie au fost niste struto-camile fara o ideologie clara iar putinii idealisti care ar fi vrut sa faca ceva ori n-au avut nici o sansa ori s-au resemnat sau au parasit tara.
Iliescu este "Bunicuta" care a falimentat Romania pentru ca raul de la el a plecat , directia pe care s-a orientat Romania a fost de la inceput gresita . Iliescu a fost mai mult decat o baba comunista , o relicva stalinista , cominternista ... a fost cel mai mare tradator al Romaniei .Iliescu nu a acceptat propunerea de unire cu Basarabia pe cand Victor Orban in locul lui n-ar fi stat pe ganduri la o asemenea propunere. Atunci nu ar fi fost nici un obstacol de nici un fel , doar obstacolul ca Iliescu era cominternist.
Daca Rusia si-ar fi recapatat puterea URSS-ului si ar fi avut granita comuna cu Romania atunci am fi fost noi in situatia Ucrainei si Iliescu ar fi fost pe post de "Ianucovici" .


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii