miercuri, 26 februarie 2014


Va veni vremea sa dati seama voi cei care ati luptat impotriva firii , impotriva sangelui romanesc , impotriva intereselor romanilor. Mai devreme sau mai tarziu Basarabia , pamant romanesc va reveni la Patria Mama Romania dar voi ce veti face atunci ?

Ma refer la voi cei care scuipati pe amintirea stramosilor vostri , pe sangele varsat de acestia pentru neatarnare , pentru libertatea de a-si vorbi limba , de a-si invata copilasii sa gangureasca dulcele si frumosul grai romanesc. Cand romanii vor fi toti un glas ,toti un trup, toti o inima , toti un suflet voi ce veti fi ?

Veti fi paria societatii , veti fi aruncati la cosul de gunoi al istoriei ca niste relicve putregaite si fara de valoare. Treziti-va pana nu este prea tarziu , lasati in urma cutumele cu care v-au indobitocit bolsevicii , kominternistii si altii fara de tara si fara de patrie.

Basarabia a fost si va ramane pamant romanesc. Oare nu sunt romani atat moldovenii din Iasi cat si cei din Chisinau ? Terminati cu tampeniile si imbecilitatile puerile cu limba moldoveneasca si cu istorii nascocite  de nu stiu ce pseudo-istorici rusofoni.

Politicieni din Republica Moldova nu mai ramaneti ancorati in secolul trecut ca niste ramasite ale colosului cu picioare de lut numit URSS. Sunteti liberi , ati scapat din colivie dar voi va comportati ca si cum ati fi inca inchisi ! In calitate de politicieni ati fost alesi sa reprezentati interesele poporului basarabean , interesele celor multi , adica anume a majoritatii ; si majoritatea simte , iubeste si doreste sa traiasca romaneste !


Incetati sa va mai  prezentati ca niste specimene impaiate de prin taigaua siberiana , cautati sa va dezvoltati democratic si  evoluati spre modernitate. Cui credeti ca ii place sa stea printre relicve impaiate toata viata ? Poate doar niste ciudati cu apucaturi intunecate sau niste sado-masochisti.


2Parale.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii