marți, 25 februarie 2014


Se pregateste colonizarea Romaniei cu evrei , deja aproximativ peste 500.000 (cinci sute de mii) au primit cetatenie romana si se pregatesc sa ajunga rapid la aproape un milion de evrei care sa primeasca cetatenie romana.

In contextul in care in Orientul Mijlociu tarile arabe ar putea oricand declansa un razboi cu arme nucleare sau chimice ( Iran , Siria , etc) e clar pentru Israel ca nu se poate lupta la nesfarsit intr-o enclava situata intre popoare musulmane. Romania reprezinta pentru ei acum noul Canaan si in consecinta vor proceda asa cum au procedat si “stramosii” lor asa dupa este povestit si in Biblie.


Pentru cine nu a citit niciodata Talmudul si Tora cartile sfante ale religiei mozaica nu stie ca evreii ii considera pe ne-evrei animale , sclavi , robi lasati de Dumnezeu pe pamant doar pentru a-i deservi pe evrei asa cum se folosesc de animale ei la fel concep ca au dreptul sa se foloseasca si de ne-evrei. 



Din aceasta cauza a fost si este interzisa traducerea in alte limbi a cartii lor sfinte Talmudul si tot din aceasta cauza evreii cauta sa controleze mass media in cat mai multe locuri de pe glob. Cei mai mari falsificatori ai istoriei sunt evreii care au dezinformat cu buna stiinta si inca dezinformeaza prin presa si mass media pe care o controleaza.

Basescu khazaro-tatarul de la TreiCoceni a avut nesimtirea de  a fugari romanii din tara pentru a face loc altor “cetateni” : evreii. Deja ultima sa vizita in Israel nu a fost intamplatoare : s-a vorbit de instrainarea industriei de armament catre evrei. Atat Basescu cat si Iliescu au descendenta khazara si sunt tradatorii acestei tari !

Evreii de astazi reprezinta un grup de populatii care au fost secole la rand raspanditi prin intreaga lume si care sustin ca se trag din 12 triburi semitice. Dar putini mai sunt astazi evrei cu origini cu adevarat semitice , multe alte etnii si populatii adoptand religia mozaica.

Khazarii , turcomani din stepele scitice ( Caucaz) si-au ales aceasta religie (mozaica) in anul 740 a. D. cu toate ca nu aveau nimic in comun cu neamul semit. Statisticile au dovedit ca astazi din punct de vedere genetic aproximativ 70-80% din evreii de astazi din lume sunt de origine khazara deci neavand nimic in comun cu evreii contemporani cu Isus. Khazarii mai sunt numiti si al 13-lea trib desi sunt un popor de rasa diferita si chiar cu o cultura diferita de cea a evreilor semiti antici.

In secolele VII-VIII khazarii – populatie de origine turca dominau granitele rasaritene ale Europei, zona dintre Caucaz si Volga ocupand o pozitie strategica , cheia portii dintre Marea Neagra si Marea Caspica .  Acest teritoriu era cunoscut ca Imperiul Khazarilor iar in anul 740 regele si clasa conducatoare a khazarilor a adoptat religia mozaica.





2 comentarii:

  1. Asa este!

    Cind un khazar va mai face antisemit, cereti in instanta testul ADN! s vedeti ca fuge ca iepurile...
    Acest al 13 lea trib este de fapt si tribul SIONIST! cel ce a facut comunismul, cele doua razboie mondiale, cel care PALESTINIZEAZA Romania si cel care a distrus Palestina!Priviti si dati mai departe:

    http://www.miscarea.net/holocaustul-evreilor-impotriva-romanilor.htm

    http://www.fara-secrete.ro/un-evreu-denunta-nivelul-incredibil-de-rasism-pe-care-e-bazata-legea-evreiasca/
    http://www.youtube.com/watch?v=t4C08C8cgGo
    http://www.apologeticum.ro/2009/12/talmudul-evreiesc-demascat-o-carte-ce-prolifereaza-crima-rasismul-si-pedofilia/
    http://www.khazaria.com/brook.html
    http://www.rbnpress.info/wp/viata-unui-evreu-american-in-israel-de-jack-bernstein/

    PS. Constantinescu a fost tot presedinte khazar / "evreu"! Si Ponta / Naumovici este nepot de colonel NKVD khazar!


    RăspundețiȘtergere
  2. Ma ingrozesc ce citesc, Dacia a existat?

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii