luni, 15 decembrie 2014


O urmăresc de ceva timp pe pedelista, acum liberala Andreea Paul Vass, îmi place de ea de când este în opoziţie, se zbate, are idei, spune la toată lumea că este unica ce are expertiză în domeniul economic. Sunt tentat să cred că a absolvit o facultate cu profil Ştiinţe economice, cu expertiza o las mai uşor, am auzit alţi experţi economici care o combăteau.

Nu asta este problema, doamna Paul, nu-i mai place Vass, dă sfaturi corecte celor de la putere când este în opoziţie, chiar îi ceartă pentru anumite nerealizări. Aseară la România TV, doamna Vass critica guvernul pentru că nu adusese nu ştiu ce aparat la un spital din Negreşti-Oaş, corectă critică, constructivă, cu priză la electorat, dar după părerea mea demagogică şi ipocrită. Am să explic puţin mai încolo de ce. Doamna Andreea Paul are aşa o pornire revoluţionară aproape de nihilism, în raport cu actuala putere. Foarte bine dacă poate să-i reducă la zero, să-i distrugă, să facă altă rânduială mai bună, mai sănătoasă, să revoluţioneze întreg spectrul politic, dar să fie atentă la propriul trecut politic, de dată recentă.

    Acum să mă explic de ce am acuzat-o de demagogie şi ipocrizie. În guvernul de tristă amintire Băsescu-Boc, doamna Vass era consilierul Primului Ministru Boc pe probleme economice.
În mai 2010 când s-a luat hotărârea ruşinoasă de a se tăia din salarii, pensii, ajutoare sociale, etc., cea care i-a suflat în ureche lui Boc că aşa trebuie făcut, a fost d-na Andreea Paul. Dealtfel într-un interviu la întrebarea jurnalistului dacă sunt hotărâţi să taie din salarii şi pensii, răspunsul Andreei Paul a fost năucitor :”Am fi idioţi dacă nu am face-o”, citat închis. Îmi amintesc de şcolile, spitalele închise în perioada guvernului Boc, atunci când doamna Paul era sfătuitoarea Premierului. Tot atunci guvernul s-a împrumutat 20 de miliarde de euro, poate într-o zi această minunată economistă ne va spune ce s-a făcut cu acei bani.

Doamna Paul, este minunat, uman, de bun simţ să te intereseze soarta spitalelor, soarta învăţământului în general, dar nu sunteţi moral calificată să certaţi pe cei care cârpesc în urma găurilor făcute de un guvern de încompetenţi, aici am numit guvernul Boc. Dumneavoastră aţi fost sfătuitoarea, aşa incisivă şi carieristă cum vă cunosc este posibil să fi fost chiar iniţiatoarea acelor măsuri ruşinoase şi inumane pe care guvernul le-a luat.

     Eu nu am nimic de pierdut dacă dvs apăreţi pe ecranul TV şi vă certaţi cu ceilalţi politicieni, numai că din punct de vedere moral, ar trebui să o lăsaţi mai moale, vi se pune bocancul în faţa de câte ori încercaţi să aduceţi critici puterii. Poate peste câţiva ani va fi altfel, retrageţi-vă lingeţi-vă rănile şi reveniţi, sunteţi tânără şi poate că puteţi renaşte, de ce nu, românii uită, dar lăsaţi-i să uite.
Dumneavoastră doamnă cred că aţi putea face treabă în opoziţie, din opoziţie daţi sfaturi bune, rămâneţi aşa, nu reveniţi la putere, faceţi carieră în opoziţie, deveniţi mentorul puterii din scaunul de opozant, puterea vă strică, vă perverteşte.

Nota noastra: Inca mai exista oameni naivi care incearca, ba chiar sa straduiesc sa creada in aceste jigodii, fara a cerceta prea mult trecutul lor, fara a cerceta sa vada de unde se trag, ce origini au si de ce doamna Andreea Paul fuge ca dracul de tamaie de numele de Vass. Cei ce pozeaza astazi in mari anticomunisti sunt de fapt ori foste jigodii comuniste (aici nu trebuie inclusi si acei naivi idealisti care au crezut poate cu adevarat in utopia numita comunism) ori copiii sau nepotii unor cominternisti criminali antiromani. 

Mai nou, doamna Paul care nu mai vrea sa fie Vass pentru a-si ascunde sub pres aceasta origine odioasa. Este gresit sa punem in carca copiilor sau nepotilor greselile sau pacatele parintilor sau bunicilor acestora. Dar in cazul doamnei Paul fosta Vass se dovedeste proverbul legat de caracterul puilor de pisica proaspat fatati. Asceasta se pare ca a mostenit caracterul parsiv si criminal al bunicii sale cominterniste si adepta a unei politici antiromanesti.

Sursa:

 [1] http://carstea-ionel.blogspot.ro/2014/12/andreea-paul-fara-vass.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii