sâmbătă, 27 decembrie 2014


Ucraina a taiat complet alimentarea cu energie electrică în Crimeea.Practic a lasat fara energie electrica aproape toate localitățile din peninsula. Reprezentantul Ministerului Energiei din Crimeea a confirmat celor de la RBC încetarea completă a furnizarii energiei electrice de catre Ucraina.

 El nu a putut spune inca ce motive a avut partea ucraineana. Aceasta este a doua oprire a eneregiei electrice  pentru săptămâna în curs. Anterior, Ucraina a explicat ca limita asupra consumului în Crimeea depaseste capacitatile sale de furnizare.

 În jurul valorii de 13:50 a încetat in Crimeea furnizarea de energie electrică de catre Ucraina. In peninsula, toate liniile de comunicații au rămas fără energie electrică pentru toate localitatile. "Oprirea furnizarii de energie se datoreaza consumului în exces.Odată ce regiunea revine la consumul standard, alimentarea cu energie electrică va fi reluată.

Există o limită de consum de energie in fiecare dintre regiuni, iar Crimeea este una dintre regiunile din Ucraina in care această limită este depășită. Energia electrică a fost oprita automat pentru a preveni accidentele pe linie", a explicat reprezentantul autoritatilor ucrainene (la Kiev autoritatile considera Crimeea ca fiind inca teritoriu al Ucrainei).

 Sursa:

 [1] top.rbc.ru

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii