duminică, 7 decembrie 2014


Jagardeaua cu suvita, fost bisnitar, fost contrabandist, prima jigodie a statului in ultimii zece ani de zile, cel care a distrus Romania asa cum n-au reusit s-o distruga nici doua razboaie mondiale si nici jumatate de secol de comunism, el care pozeaza in mare anticomunist, in anul 1986 nu putea sa-si dezlipeasca buzele de pe curul lui Nicolae Ceasusescu, asa cum o dovedeste un articol din Ziarul Scanteia din anul 1986.

Iata mesajul pupincuristului plin de zel, Traian Basescu, pe atunci capitanul vasului Biruinta:
MESAJ DIN LARG Aflat in portul Yemba din Arabia Saudita, unde abia sosise la incarcare, echipajul petrolierului "Biruinta" , de 150 000 tdw, fruntas pe flota in 1985, a transmis in noaptea de revelion urmatoare radiograma semnata de comandantul sau, Traian Basescu: "In aceasta noapte de la cumpana anilor, cei 40 de navigatori de pe aceasta plutitoare cetate de otel construita de Romania isi indreapta gandurile spre tara, spre conducatorul partidului nostru, Nicolae Ceausescu, spre toti cei dragi de acasa. Dupa datina, cei aflati in cartul liber suntem in jurul pomului de iarna, frumos impodobit, si inchinam un pahar cu vin pentru succesele obtinute de poporul nostru in anul in care a trecut, pentru rezultatele  pe care le-am inregistrat si noi, marinarii, si care ne-am permis depasirea planului la trafic la 17 la suta, pentru succese si mai mari in 1986".

Astfel aflam nu numai doar ca lui Traian Basescu ii puteai scoate cu greu  botul din curul lui Nicoale Ceausescu ci si celebrele minciuni cu depasirea planurilor. Auzi la el; cu 17 la SULA! Da, la sula! Acum stim si de unde a invatat Eba expresia celebra cu :
"Poti sa ai si succesuri!"
DA! De la tasu' a invatat!


 Treziti-va! De fapt n-am scapat niciodata de jigodiile comuniste! Ele sunt printre noi, distrug totul in jur cu duhoarea si mirosurile lor pestilentiale! Jos Comunismul! Mai valabil ca oricand!

JIGODII cominterniste, calaii si criminalii neamului romanesc!
Criminalii neamului romanesc sunt peste tot in jurul lui Iliescu si al lui Basescu!0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii