joi, 25 decembrie 2014


Au trecut doua decenii si jumatate de la asa zisa revolutie din 1989 iar putorile si jigodiile criminale bolsevice care mai sunt si astazi la putere prin multe institutii ale statului nu binevoiesc inca sa raspunda la intrebarea nascuta in acele zile de decembrie 1989 :"Cine a tras in noi dupa 22?".

Unele dintre aceste jigodii bolsevice au ajuns chiar sa aiba control pe o anumita parte a presei din Romania. In primii ani de dupa revolutie, javrele comuniste bolsevice au insistat cu propaganda conform careia "doar" armata a tras in oameni la asa zisa revolutie, cu scopul de a propaga in mentalul colectiv al romanilor atat frica cat si ura fata de armata romana si de alte institutii ale statului roman, dar mai ales pierderea de incredere in cei care ar trebuie sa fie considerati garantii securitatii nationale

. Daca armata a tras in oameni, atunci pe soldatii din armata romana cine i-a impuscat? Nici pana astazi nu s-a facut complet lumina asupra incidentelor in care au fost ucisi multi dintre soldatii romani aflati in termen. Sunt multe cazurile in care s-a dovedit ca soldati tineri din armata romana, slab instruiti pentru conditii adevarate de lupta, fiind la acel moment practic niste copii, au constituit carne de tun pentru lunetisti care au tras pe timp de noapte la adapostul camulajului oferit de catre intuneric.

 In cei 25 de ani care au trecut de la tragicele evenimente din 1989 stim acum ca au fost implicate si mai multe servicii straine, CIA, KGB,MOSSAD, AVO, dar si agenti francezi (GIGN) si din fosta Iugoslavie. Unii dintre acestia au fost capturati din pura intamplare, uneori chiar de catre oamenii in care trageau, acestia descoperind cu uimire ca indivizii nu stiau romaneste, vorbind cu accent strain, francez, american sau rus.

 Multi dintre acesti indivizi aveau statut diplomatic si cu toate ca unii dintre ei au fost capturati, ulterior autoritatile romani "au trebuit" sa-i elibereze. In punctele fierbinti ale asa zisei revolutii din 1989, Timisoara, Bucuresti si Sibiu, s-au gasit nenumarate tuburi de cartuse trase, de provenienta straina. Identificarea lor se putea face usor, dupa marcajul diferit de pe tuburi si dupa calibrele diferite fata de cele folosite de catre armata romana, militie sau securitate.  

Sulele din Piata Revolutiei
“Era o echipă care împungea femeile în fund, cu sule, ca să ţipe”. Dupa mitingul din 21 decembrie 1989 s-a facut curatirea - s-au gasit multe sule - unele cu varful insangerat. Era o echipa care impungea femeile in fund ca sa tipe, sa provoace dezordine la miting. sursa : curentul.info
Adevarul tragic despre lovitura de stat din 1989 este ca anumiti mercenari si chiar tradatori de tara au folosit acele evenimente ca pretext pentru crime oribile. Mercenari din lumea intreaga atat din diferite servicii secrete cat si asa zisi "independeti", liber  profesionisti, au ucis fara discriminare cetateni romani in acele zile in marile orase ale Romaniei.

 Pe langa cei ale caror cadavre au fost gasite in 1989 s-au inregistrat si mai multi disparuti despre a caror soarta nu se mai stie absout nimic nici pana astazi. Acelasi sistem prin care mercenari internationali "ajuta" acum Ucraina, a fost folosit si in decembrie 1989 in Romania.

 Daca excludem tinerii si idealistii, care in naivitatea lor chiar au crezut ca lupta pentru libertate si pentru democratie in aceasta tara si sunt gata sa faca sacrificiul suprem pentru asta, lovitura de stat din 1989, orchestrata de catre bolsevicii criminali care se regasesc si astazi la putere in Romania, acompaniati de diversi mercenari internationali, nu este nimic altceva decat un act de tradare nationala.

 Este pacat pentru sangele inutil varsat! Libertatea adevarata, libertatea si democratia, atat de mult visate de catre cei care ascultau Europa Libera, nu se fac vazute nici pana astazi! Bolsevicii criminali predau mai nou stafeta copiilor si nepotilor, crescuti si educati in acelasi spirit sociopat, naruind aproape complet sperantele romanilor pentru o societate cu adevarat normala!

 Note:

 [1] curentul.info

[2] fara-secrete.ro

 [3] bistritanews.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii