luni, 22 decembrie 2014


Am considerat util sa postez acest cuvant cutremurator al cunoscutului pustnic din muntii Neamtului, pe care l-am auzit sambata 28.02.2009 pe cand ma aflam in vizita la dansul impreuna cu niste frati: “Antihristul s-a nascut!” Nu o scriu pentru a arunca in deznadejde crestinii ci tocmai pentru a-i face sa caute nadejdea acolo unde trebuie: la Mantuitorul nostru Iisus Hristos.


Si mai spunea parintele ca toate cele descrise in Sfintele Scripturi trebuie sa se intample, ca trebuie sa refuzam orice act nou cu cip incorporat si ca inaltele fete bisericesti ce au urcat mult prea rapid treptele ierarhiei sunt mai mult decat suspecte.

Cuvintele pline de folos le veti putea urmari cat de curand pe un material filmat, de indata ce fratii ce il au vor ajunge intr-un loc in care vor avea acces la calculator si internet. Dupa cum am constatat, de la o zi la alta Patriarhul si majoritatea celor ce-l inconjoara se indeparteaza tot mai mult de lumea monahala. Dar asta nu este totul, tabara “celor din Deal” urmand sa declanseze cat de curand prigoana impotriva tuturor celor ce cu pareri contrare.


  Nota noastra: E bine ca se nasc intrebari, indiferent cat de ilogice ar parea acestea la prima vedere. E bine ca se pun sub semnul intrebarii ierarhiile stabilite pe diferite cai ascunse. Cat despre Antihrist, faptul ca traim vremuri atat de tulburi in ultima vreme si tendinta este in continuare chiar de mai rau, dovedeste ca el era oricum intre noi de mai multa vreme.

 Sursa:

 [1] saccsiv.wordpress.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii