duminică, 7 decembrie 2014


Timp de 10 ani, cat a fost presedintele Romaniei, Traian Basescu a fost protejat de imunitate in orice dosar penal pe care l-a avut.

Dupa 22 decembrie, Basescu va putea fi judecat, iar unul dintre cazuri este cel numit Dosarul Flota. Si, asta nu e tot. Dan Voiculescu cere, din puscarie, ca Basescu sa dea socoteala pentru tot ce a facut rau Romaniei. ”Priveam aseara la televizor cu cat tupeu si nerusinare Basescu Traian, aceasta pata neagra din istoria Romaniei, ii recomanda lui Victor Ponta sa demisioneze.

 Imediat mi-au venit in minte cuvintele sale din 2007: „In caz de suspendare imi dau demisia dupa 5 minute” Cata nerusinare! Cata lipsa de demnitate si onoare din partea celui care s-a ascuns de vointa natiunii sub scaunul de la Cotroceni.

 Ar fi strigator la cer ca Basescu sa nu dea socoteala pentru impostura sa si pentru tot raul facut acestei tari. Multa dreptate aveau protestatarii cand strigau: „Iesi afara, javra ordinara!””, e mesajul lui Voiculescu de pe blogul personal.

 Sursa:

 [1] http://www.stiripesurse.ro/ordin-sau-dorin-a-ar-fi-strigator-la-cer-ca-basescu-sa-nu-dea-socoteala-pentru-tot-raul-facut-arii_941119.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii