sâmbătă, 13 decembrie 2014



Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat ca maghiarii trebuie sa continuie calea pe care au urmat-o de 25 de ani si sa-si recupereze "pamantul natal".
"Trebuie sa continuam pe aceasta cale pas cu pas pentru a recupera pamantul natal. Aceasta alianta  a fost creata acum 25 de ani ca să lucreze pentru noi si dupa 25 de ani e nevoie de aceasta alianta.", a spus Kelemen Hunor in timpul sedintei Consiliului Reprezentantilor Unionali de la Targu Mures
Iata ca se dovedeste inca o data, daca mai era nevoie cumva de asta, ca programul UDMR dintotdeauna a fost acela de destabilizare a statului unitar si indivizibil roman! Nu a fost vorba de drepturile minoritatilor ci de actiuni si activitati care vizau secesionismul, sprijinite de catre Budapesta si mult timp chiar si de catre reprezentantii tembeli ai statului roman din perioada postdecembrista. Trebuie rediscutata serios intrarea UDMR in legalitate. Pana la urma cine sunt acesti UDMR-isti? Nici partid, nici ONG? O adunatura de hoti si banditi, uneori mai "romani" si mai "damboviteni" decat cei mai parsivi politicieni romani! Uneori mai sovini si mai instigatori la ura decat cele mai extremiste formatiuni politice! Exista legi facute in aceasta tara! Cand vor fi aplicate acestea si pentru UDMR? Legile din Romania nu sunt facute si pentru sovinistii si extremistii maghiari? Cum pot autoritatile romane sa ignore amenintari care fac referire la un nou Kosovo sau la un nou Targu Mures '90? Dar unde se cred acesti indivizi? In fosta Iugoslavie sau in Siria? In vreo tara araba scapata de sub control?  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii