luni, 22 decembrie 2014


La ultima cuvantare a cucului turmentat, romanii au fost instiintati de asa zisul fost presedinte al Romaniei ca este constient de faptul ca va ajunge in fata procurorilor, dar a tinut sa "garanteze" ca nu a incalcat legea.Traian Basescu a fost intrebat in cadrul conferintei sustinute sambata seara daca ii este teama ca va ajunge sa raspunda in fata justitiei.
”Va garantez ca sigur voi ajunge si va garantez ca sigur nu am incalcat legea. Daca voi fi chemat sigur ma voi duce, dar nu exista nicio incalcare a legii. Nu vorbesc de contraventii, am mai trecut pe rosu”, a spus Traian Basescu.
Garantia "cuvantului" lui Traian Basescu valoareaza fix cat un rahat si nu dintr-ala turcesc. Cred ca isi aminteste aproape toata lumea de cum a "garantat" Traian Basescu ca nu l-a lovit pe acel copil nici cu pumnul in plex si nici cu pumnul in fata. Asta, ca sa nu mai pomenim de sinceritatea "salutului" de neuitat pentru multi dintre romani: "Sa traiti bine!".

 Insa faptul ca Traian Basescu afirma ca se asteapta sa ajunga sa dea explicatii in fata justitiei denota ca toata hotia din Romania se face cu riscuri calculate. Schimbarea codului penal, scoaterea a numeroase actiuni considerate a fi infractiuni penale din vechiul cod penal, nu inseamna nimic altceva decat premeditarea si riscurile calculate pentru toata hotia si tot jaful national savarsite de catre mafia politica din Romania!

 Sub falsa marota a sprijinirii justitiei, in mandatele lui Traian Basescu a inflorit o mafie politica si a proliferat un jaf national chiar de proportii mult mai mari decat sub mafia PSD-ista a lui Iliescu si a lui Adrian Nastase. De fapt, atunci cand se afla in opozitie, Traian Basescu plangea langa troaca lui Adrian Nastase pentru ca nu-i putea prelua acestuia sistemul mafiot si sa-l aduca sub propria conducere.

 Dupa inlaturarea "cu cantec de sirena" a lui Adrian Nastase, nu a fost nici o supriza prea mare sa constatam ca "mafia personala" a lui Bombonel a trecut in tabara lui Traian Basescu. La momentul respectiv, Traian Basescu s-a justificat spunand ca a "reevaluat" mafia lui Adrian Nastase si astfel i-a spalat urgent cu detergent pentru spalare automata pe toti mafiotii care au trecut in barca sa.

 Se incheie un ciclu ingrozitor, in care marlania, tupeul, nesimtirea, badarania, minciuna, tradarea, hotia, pupincurimsul si tot ce are mai rau un caracter infect uman de oferit au fost ridicate la rangul de valori in mandatul acestei spurcaciuni care nici macar om nu se mai poate numi. DA! Romania este tara hotilor cu riscuri calculate si asumate!


Este tara in care hotii si derbedeii fac legi si redacteaza codul penal! Este tara in care criminalii, hotii si tot felul de alti infractori dau lectii de moralitate! Este tara in care munca este desconsiderata si hulita! Este tara in care o spurcaciune s-a crezut presedinte chiar si atunci cand peste jumatate din populatia activa cu drept de vot i-a spus sa se duca acasa ca e beat!

 Surse:

 [1] stiripesurse.ro/basescu-tie-ce-il-a-teapta-garantez-ca-voi-ajunge-in-fa-a-procurorilor_942517.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii