marți, 16 decembrie 2014


Deputatul Bogdan Diaconu ii monitorizeaza permanent pe UDMR-isti. Ultima sa constatare ne anunta ca Antal Arpad impreuna cu un grup de peste 50 de persoane au cantat imnul Ungariei in fata prefecturii din Covasna:
"Antal Arpad a adunat acum o oră maghiarii să cânte imnul Ungariei în fața Prefecturii, așa cum am anunțat. Se laudă cu poze pe pagina sa de facebook, după cum vedeți mai jos. Mâine, și-a chemat iarăși susținătorii în același scop. Uite așa, ne trezim că extremiștii maghiari de la UDMR declară pământul românesc ca fiind al Ungariei și noi nu facem nimic. Iată de ce UDMR trebuie scos în afara legii fără ezitare! Mesajul lui Arpad: ”Cântând imnul național în fața prefecturii Astăzi au fost mai mulți decât ieri și am încredere că astăzi am fost mai puțini decât mâine! Ne vedem din nou mâine în fața prefecturii! Vă îndemn pe toți să distribuiți acest apel pentru ca mai multe persoane și mai mulți oameni să ia parte mâine la intonarea imnului!”, a scris deputatul Bogdan Diaconu pe contul unei retele de socializare.
Este greu de imaginat ca viceversa, adica romani care sa cante imnul national al Romaniei sa se poata intampla vreodata in Ungaria! Este timpul ori ca UDMR sa intre in legalitate, adica sa se hotarasca ori sa se inregistreze din punct de vedere legal ca un partid ori sa fie un ONG. Nu se poate mai poate si una si alta. Se incalca legea si Constitutia Romaniei! Deja ceea ce fac acum cei de la UDMR se numeste sfidare nationala, curata nesimtire! Aici e Romania si nicidecum Ungaria!

 Surse:

[1] facebook.com/MihaiBogdanDiaconu

[2] facebook.com/antalarpadandras

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii