sâmbătă, 27 decembrie 2014


Cititi acest document: Cum-a-disparut-flota-Romaniei Este bine sa stim cum a disparut flota Romaniei. Intr-o zi, cineva trebuie sa dea socoteala pentru jaful sistematic al economiei romanesti. Astazi, Romania este ca o nava de croaziera plecata pe o mare in furtuna spre o destinatie necunoscuta, cu motoarele avariate si fara combustibil, navigand in deriva, condusa de un capitan beat, cu un echipaj neinstruit si cu pasageri tot mai speriati ca rezervele de apa si hrana, sunt pe sfarsite!, sursa: ioncoja.ro ,  27.06.2012
Cum este posibil sa dispara peste trei sute de nave in doar cativa ani? O intreaga retea mafiota care a adus un prejudiciu de cateva sute de milioane de dolari, este vinovata de acest lucru.

 O ramura a economiei romanesti de o importanta strategica a fost victima unui intreg sir de contracte si asocieri paguboase care au dus intr-un final la disparitia completa a flotei comerciale romanesti. Romania a ajuns sa importe peste din Norvegia,Turcia, Grecia, Italia, din tarile sud-americane si mai nou chiar din Ungaria!


Daca inainte de 1989, romanii consumau pana la 8 kg de peste pe cap de locuitor pe an, dupa asa zisa revolutie romanii au ajuns sa consume abia 2 kg pe cap de locuitor pe an. Asadar, consumul de peste in Romania de dupa 1989 s-a diminuat considerabil si este practic un paradox pentru o tara cu iesire la mare sa importe peste care s-ar gasi inclusiv in apele sale teritoriale! Asta ca sa nu mai vorbim si de pretul considerabil mai mare al pestelui de import fata de cel pescuit in regim propriu.
Cineva trebuie sa plateasca pentru jaful sistematizat si institutionalizat din aceasta tara. Romanii s-au impartit in diferite tabere politice dar nu vad ca dusmanii cei mai periculosi ai Romaniei sunt chiar tradatorii care s-au pus in fruntea acestor tabere. Acesti tradatori sunt apatrizi, nu au o culoare politica sau o ideologie anume, ci sunt doar niste tradatori si vanzatori de tara, unii dintre ei manifestand chiar accente de sovinism antiromanesc.


Cat o sa-i mai lasam pe acesti tradatori sa distruga si sa fure cam aproape tot ce au muncit si au construit generatii intregi de romani?

Surse:

[1] ioncoja.ro

[2] romaniateiubesc.stirileprotv.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii