joi, 11 decembrie 2014


De cand a intrat in politica Traian Basescu, cam absolut tot pe ce a pus el mana s-a nascut mort! Basescu a facut praf si pulbere Partidul Democrat, infrastructura si planurile sale viitoare de dezvoltare, cam tot ceea ce tine de ministerul transporturilor, flota, alianta DA si cam toate aliantele politice in care a fost lasat sa intre, guvernarea Radu Vasile, (n) guvernari Boc, institutia presedentiei, Constitutia Romaniei, Curtea Constitutionala a Romaniei, justitia, democratia, libertatea presei, ce mai ..... Romania toata, cu toate aspectele ei!

 Pana si partidul pe care i l-a mosit cu atata tam-tam Elenei Udrea s-a nascut mort.PMP-ul, a fost de la bun inceput, cu toata atentia si "dragostea" oferite unui partid de familie, un partid avortat!

 Oriunde si-a introdus Traian Basescu strebeleagul sau nasul s-a lasat cu pierdere de sarcina, cu avort! Atata greata si indignare cata a starnit aceasta bestie neagra din istoria Romaniei cu greu mai poate fi gasita prin paginile de istorie; poate doar prin domniile fanariote din Tarile Romane, atunci cand romanii erau supusi ca si acum, unui jaf sistematic si unor umilinte greu de inchipuit.


 La cat a violat Traian Basescu, cu atata salbaticie, democratia si Constitutia Romaniei, ar fi fost util sa mai avem inca un text de lege care sa sanctioneze violul, asa cum era in perioada domnitorului Nicolae Mavrocordat :
“Cel ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primprejurul partilor fatatoare ale muierii i se va taia scarbavnicul madular, intru vesnica lui nefolosinta.”
Indiferent ca a fost vorba de incompetenta sau de rea vointa, ziua in care acest sinistru individ va pleca oficial din institutia presedintiei, va fi una dintre cele mai fericite zile pentru multi dintre romani! Du-te Satana si nu te mai intoarce decat cand te vom mai chema noi!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii