joi, 25 decembrie 2014


Sa va aduc aminte cum racneau in urma cu doua saptamani: “Maresalul Ion Amtonescu este un criminal de razboi! Antisemitismul si holocaustul! Aoleu, aoleuuu…”. Presa romaneasca, cea mai mizerabila, infecta si vanduta din Europa, este controlata de ei si din cauza acesta va spala pe creier sistematic: “Romanii sunt un neam de criminali! Toti eroii vostri au fost antisemiti!”.


Priviti ce se intampla in Israel si dumneavoastra nu aveti habar: Hitler a ajuns idolul lor! Ei asta va considera: sclavi retardati care se lasa de buna voie manipulati si nu comenteaza nimic in fata lor! Maine am sa va povestesc o intamplare traita de mine intr-un sat de langa Upsala (Suedia). Sa intelegeti mai bine anumite lucruri si pe viitor sa nu va mai lasati manipulati de propaganda lor mizerabila! Aici e Neamul Romanilor!, sursa deveghepatriei.wordpress.com 
Nota noastra (Glasul Moldovei): Cititi si:  Ion Antonescu este considerat erou pana si de catre armata Israelului. Asadar, la noi cine sunt cozile de topor care ne spun cine poate sau cine nu poate fi erou al poporului roman? Jack Bernstein a fost un evreu american care la cativa ani dupa ce a scris cartea "The life of an american jew in racist marxist Israel" a fost ucis de catre Mosad.  

In cartea sa, Jack Bernstein dezvaluia ca Israelul este un stat marxist-comunist cu doua fete, una fascista si alta democrata. Acesta vorbea despre fata nevazuta a Israelului, crimele destul de frecvente, coruptia si mai ales colaborarea dintre organele de stat si crima organizata. 

Turistii si oricare dintre strainii care ajung in Israel sunt tinuti la distanta de imaginile ghetourilor, ale inchisorilor cu detinuti politici si de cartierele evreilor sefarzi, fiindu-le prezentata numai imaginea pe care o doresc autoritatile israeliene s-o arate.


  Tinerii din Israel sunt instruiti inca de la varste fragede in tabere paramilitare.Pentru asta, Israelul a adoptat sistemul hitlerist de organizare a tineretului, care se numeste Gadna. Chiar si uniforma lor este cea hitlerista, kaki. Ei sunt antrenati şi angajati in exercitii paramilitare.


 Colac peste pupaza, de curand cei de la FBI au dat publicitatii documente care dovedesc ca stiau ca Hitler n-a murit in Germania ci a ajuns in Argentina: vault.fbi.gov/adolf-hitler



Surse:

 [1] deveghepatriei.wordpress.com

[2] rapcea.ro

 [3] apologeticum.ro  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii