duminică, 14 decembrie 2014



Dupa ce presedintele Uniunii Democrate Maghiare din Romania, Kelemen Hunor, i-a indemnat pe maghiarii din Romania sa continuie lupta pe care o duc de 25 de ani pentru recuperarea pamantului natal, multi dintre UDMR-istii fanatici si-au cumparat bilete de avion doar dus catre Mongolia. Familiile acestora ar trebui sa-i urmeze atunci cand cererile de autonomie inaintate autoritatilor din Mongolia vor fi acceptate.

 In secuime, au crescut in ultimele zile  exagerat de mult preturile la corturi si la echipamentele de camping, dar si la conserve si alte alimente greu perisabile. Comerciantii au ramas cu rafturile magazinelor aproape goale iar multe firme mici si mijlocii se plang ca au ramas fara angajatii care si-au dat demisiile. Patronul unui mic supermarket din secuime povesteste despre cum aproape a trebuit sa inchida magazinul pentru cateva din cauza ca a ramas fara angajati:
"In pauza de masa angajatii urmareau la televizor discursul lui Kelemen Hunor si imediat ce acesta a pomenit de pamantul natal multi dintre ei au fugit ca nebunii la vestiare, si-au luat uniformele de husari si si-au inaintat demisiile! O asemenea situatie nu am mai intalnit de vreo 10 ani de zile, de pe vremea cand a fost o promotie cu pretul injumatatit la palinca. Din lipsa de angajati era cat pe ce sa inchid magazinul pentru cateva zile. Dar mai mult regret ca n-am apucat sa le zic ca daca tot pleaca in Mongolia, macar sa ne lase noua unguroaicele!", ne-a relatat patronul Lazlo Vasile Luca.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii