sâmbătă, 13 decembrie 2014


Unii ar spune ca nu ne-am ales cu nimic. Total gresit! Una este sa te alegi cu "nimic", adica sa ramai pe zero, cu balanta daca nu pozitiva macar "neutra" si alta este sa constati ca a intrat un derbedeu politic la carma tarii, iar la adapostul umbrelei sale jaful national sistematic si institutionalizat a proliferat pana la cote nemaintalnite pana la el.

Pe zi ce trece si se apropie ziua debarcarii piratului, cu atat se descopera tot mai multe si mai multe nenorociri de proportii apocaliptice care au fost girate de aceasta jigodie odioasa si parsiva. In timp ce in Romania se aplicau masuri de austeritate mult mai aspre decat chiar in alte tari afectate de criza si cu probleme mult mai mari decat noi, mafia jigodiilor basiste a devalizat bugetul tarii de cel putin sapte miliarde de euro ( la aceasta suma sunt estimate despagubirile din retrocedarile frauduloase si din contractele aranjate acordate firmelor de partid).

 Cu alte cuvinte, pentru ce naiba a imprumutat Romania 20 de miliarde de euro? Pentru ca mai bine de jumatate din aceasta suma sa junga in buzunarele unor jegosi care au distrus aceasta tara? Si cu cata demagogie a promis initial inainte de alegeri Traian Basescu, ca nu va accepta acordul cu FMI si imprumuturi, pentru ca apoi sa lupte pana i-au iesit ochii sasii din cap sa mentina acest acord si sa-l impuna romanilor cu forta.

 Dupa 10 ani cu Basescu, suntem mai dezbinati ca niciodata, suntem tot mai slabiti din punct de vedere economic, avem din ce in ce mai putina incredere in institutiile statului, avem din ce in ce mai putin respect si consideratie fata de aceste institutii si s-a ajuns la niste paradoxuri nascute din marlania si imbecilitatea unui individ odios care a inteles ca o tara se poate conduce in secolul XXI ca pe un domeniu feudal. Mai mult decat atat, lasa in urma sa, o gramada de "chiorbeti" formati dupa chipul si asemanarea sa de jigodie odioasa!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii