joi, 11 decembrie 2014


In capitala Kabardino-Balkariei, orasul Nalchik, insurgentii au atacat fortele de politie ruse. Conform celor de la portalul online de limba rusa glavpost.com conflictul s-a soldat cu multe victime, constand in morti si raniti."Este o adevarata batalie! Sunt zeci de victime.", scriu cei de la portalul rus glavpost.com.

 Potrivit presei din Rusia, in Nalchik a fost declarat regimul de actiune antiterorista. Aceasta stare va fi pe durata nedeterminata in timp ce in Kabardino-Balkaria vor fi masuri speciale si o serie de restrictii temporare. Revoltele au inceput si in orasul  Mahacikala, acolo unde doi localnici au fost impuscati dupa ce au deschis focul impotriva fortelor de politie locale care efectua un control de rutina al autovehiculelor. In masina celor doi suspecti au fost gasite pistoale si o grenada.
"Miercuri, 10 decembrie, la aproximativ  ora 23:00 în timpul  unui control de rutina în Mahacikala, poliția a oprit mașina Toyota, în care erau doi bărbați neidentificați. Ofițerii de poliție au cerut șoferului și pasagerului să prezinte documentele. Cei doi au răspuns deschizand focul asupra unui ofițer de poliție, iar acesta a ripostat impuscandu-i pe atacatori si ucigandu-i. Au fost confiscate două pistoale Makarov, cu amortizoare și grenade.", relateaza cei de la lenta.ru.
Surse:

 [1] http://goo.gl/uRrLr9

 [2] http://glavpost.com/post/11dec2014/Conflicts/8122-besporyadki-v-dagestane-i-kabardino-balkarii.html    

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii