joi, 11 decembrie 2014


Procurorii au decis punerea sub sechestru a averilor celor 11 inculpați, pentru recuperarea „sumelor spălate”. În dosarul de evaziune fiscală și spălare de bani deschis la începutul lunii noiembrie a acestui an, urmează în următoarele zile alte audieri, susțin surse judiciare. Până acum, 11 persoane au fost arestate.

Pentru soțul Loredanei Groza, Andrei Boncea, fost director general la Media Pro, s-a conturat calitatea de suspect, au precizat, ieri, surse apropiate anchetei. El este cercetat în libertate și urmează să fie citat pentru alte audieri. Săptămâna trecută, procurorii au decis punerea sub sechestru a averilor celor 11 inculpați, pentru recuperarea „sumelor spălate”.

Cei mai mulți dintre arestați dețin imobile în centrul Bucureștiului, susțin anchetatorii. Silviu Relu Vîju, (fost director al Studiourilor MediaPro), arestat în acest dosar, locuiește în apropierea Mănăstirii Cașin, iar Cosmin Andrei Ion (fost director în cadrul studiourilor și fiul Ruxandrei Ion), arestat în acest dosar, deține un imobil în cartierul Cotroceni. Contactată de EVZ, producătoarea a declarat că nu comentează situația.

 Ceilalți arestați sunt: Eugenia Bălan (director în cadrul Studiourilor), Andreea Cornelia Stănculeanu, (chief operating officer la studiourile Media Pro), Mihai Valentin Toderiuc (director operațional la Studiourile Media- Pro), Dănuț Puiu, Lucia- Elena Adăscăliței (analist financiar Media Pro, în perioada decembrie 2007 – martie 2014), Elena Niță, George-Laurențiu Dinu, Elena Calapereanu, (pictoriță suprarealistă), Corina Medeleanu (director financiar studiourile Media Pro). Toți au fost acuzați de evaziune fiscală și spălarea banilor sau complicitate la aceste infracțiuni.

  Nota noastra: Nu era Lucian "Manuta evazionista" cel care era inversunat si pornit pe "neplatitorii" de taxe din Romania? Pe lenesi, pe asistatii social, pensionari, betivi, drogati, analfabeti? Oare din ce categorie face el acum parte? Nu cumva acest Lucian "Manuta hoata", un individ care surprinde de multe ori prin atitudinea sa uneori chiar pur antiromaneasca, este echivalentul lupului moralist?

 E foarte bine ca in sfarsit incep sa intre lucrurile intr-o oarecare normalitate si in Romania. Pai este echitabil din punct de vedere concurential ca un trust media sa nu-si plateasca taxele doar pentru ca "livreaza" servicii de pupincurism anumitor personaje sau formatiuni politice? Din foarte multe puncte de vedere acest trust a facut foarte mult rau romanilor prin propaganda gretoasa a bolsevicului sionist Silviu Brucan,  a altor personaje sinistre de acceasi teapa si prin imbecilizarea romanilor cu programe de un nivel suburban, propaganda pentru niste valori morale indoielnice si promovarea continua a unor non-valori pe post de vedete si modele pentru tineri.

 Sursa:

 [1] Nasul.tv via evz.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii