miercuri, 17 decembrie 2014


Viktor Orban s-a aflat la sedinta festiva a Consiliului Local Timisoara,  cu prilejul implinirii a 25 de ani de la izbucnirea evenimentelor din decembrie 1989. Pentru prima data, sedinta nu a mai avut loc in Sala Mare a municipalitatii, ci la Opera Nationala.

Alaturi de primar, viceprimari si consilierii locali, la eveniment au luat parte zeci de revolutionari din Timisoara, dar si din Suceava, Iasi, Targovişte, Constanta, Bucuresti si Craiova.

  Scânteia Revoluţiei nu a plecat de la Tokes, care a ieşit la geam şi a spus „Plecaţi acasă că mai mult rău îmi faceţi”. Scânteia Revoluţiei a pornit de pe Podul de la Maria. Îl rog pe domnul primar să înceapă scrierea adevăratei istorii. Domnul preşedinte (n.r. – al Ungariei) Viktor Orban (n.r. – huiduieli şi scandări în sală) a spus azi-dimineaţă că a trebuit să vină Ungaria să ne facă revoluţie, a declarat Silviu Oprea, de la Asociaţia 16 Decembrie 1989, în aplauzele celor prezenţi în sală. Acesta a făcut o gafă deoarece Viktor Orban este premierul statului vecin. Adevarul despre revolutia de la Timisoara este ca ea nu a pornit de la locuinta lui Laszlo Tokes, ci la podul de la Piața Maria, la circa 200m.

  Nota noastra: Bravo timisorenilor! Astia sunt oameni care nu te dezamagesc niciodata! Asa merita intampinati cei de genul lui Viktor Orban! Asa trebuie tratati cei care sunt obisnuiti sa minta oricand incep cate o noua propozitie!

 Sursa:

 [1] http://www.oradestiri.ro/viktor-orban-huiduit-la-sedinta-festiva-a-consiliului-local-de-la-opera/#.VJCVPyuUen1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii