luni, 22 decembrie 2014


Traim astazi din pacate vremuri din ce in ce mai tulburi. Salbaticia gastilor de borfasi din politica romaneasca atinge cote nabanuite. Lupta pentru putere, atat pentru cea politica cat si pentru cea economica, intre care mafia politica romaneasca practic nu face nici o distinctie, este din ce in ce mai dura si mai lipsita de reguli sau de onoare.


 Borfasii din mediul politic romanesc si-au insusit ca pe un adevar de necontestat expresia celebra conform careia in dragoste si in politica este permis absolut orice. Toti vor sa puna mana pe puterea politica, pe justitie, pe servicii, pentru ca apoi sa poata fura si jefui linistiti tot ce inca se mai poate fura din aceasta tara.

Toti am ascultat gargara din ultimii zece ani, legata de independenta justitiei si de lupta impotriva coruptiei insa putini au avut puterea sa vada cu claritate dincolo de perdeaua de dupa care se faceau si se desfaceau jocurile la nivel inalt in aceasta tara. Ce s-a putut intui usor, cu ochiul liber, fara a avea acces dupa perdeaua de care am pomenit, este ca in Romania inca mai exista politie politica, inca mai exista justitie directionata si o omerta a mafiei politice.

 Increngaturile mafiei politice sunt adanc inradacinate in toate structurile si toate instiitutiile de forta din Romania. Mafiotii din politica romaneasca nu au nici o culoare politica, nu au nici o ideologie si nici un respect pentru lege si ordine. Romania este aidoma unei ferme infestate cu daunatori, cu rozatoare, cu sobolani gretosi si dezgustatori....

 Multa lume a sperat ca cel care va face deratizarea va fi Traian Basescu si chiar daca avea o atitudine marlaneasca si un tupeu exagerat, intins pana la nesimtire, de obicei nu-ti pasa foarte mult de manierele celui care face deratizarea, important este sa te scape de daunatori. Din pacate, Traian Basescu s-a dovedit a fi el insusi cel mai mare sobolan, cel mai insalubru si mai detestabil daunator de care a "beneficiat" vreodata Romania!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii