vineri, 26 decembrie 2014


Putini mai sunt cei care astazi se ridica pentru a apara interesele poporului roman, atat de putini, incat ii putem numara pe degetele de la o mana. Neamul romanesc este bantuit de tradatori si de vanzatori de tara, iar multi dintre acestia mananca o paine foarte buna, care le este culmea oferita chiar de catre poporul roman.

 Am fost cu totii martorii distrugerii din temelii a industriei si a economiei romanesti in cele doua decenii si jumatate care au trecut pana acum, aparent cu un scop absolut inexplicabil. In ultimii ani am inceput sa intelegem cu adevarat care a fost acest scop dar incepem sa intelegem de asemenea ca nu este prima data cand tara noastra se confrunta cu o asemenea situatie dezastruoasa.


 Romania a mai fost o data ingenuncheata  intr-un mod similar la jumatatea secolului trecut de catre aceiasi tradatori si vanzatori de tara care ne sugruma si acum. Din cauza lor, Romania este astazi mai vulnerabila si mai lipsita de vigoare ca oricand.


 Din discursul domnului Octav Bjoza, presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici, descoperim putin din ceea ce a insemnat cu adevarat comunismul, un sistem totalitar, plin de tradatori si de vanzatori de tara. Aceiasi tradatori si vanzatori de tara sunt vinovati de crimele comise in timpul loviturii de stat din 1989 si de exodul romanilor, de ordinul milioanelor.


Cu un tupeu sovinist, "Volodea" Tismaneanu, vlastar de criminali si tortionari ai poporului roman, se arata deranjat de decorarea lui Octav Bjoza de catre presedintele Klaus Iohannis motivand ca Bjoza este un admirator al miscarii legionare.


Vladimir Tismaneanu este un alt “bard” al antiromanismului si un pupincurist de casa al lui Traian Basescu. Parintii lui Vladimir Tismaneanu au fost agenti cominternisti, prezenti pe statul de plata al Anei Pauker, pentru actiuni intreprinse impotriva Romaniei si a romanilor!

Ca o ironie nesimtita a sortii, Traian Basescu, un alt "iubitor" de anticomunisti, l-a numit tocmai pe "Volodea" Tismaneanu sa redacteze raportul de condamnare a crimelor comunismului. Cu parsivenia de acum binecunoscuta, Traian Basescu nu este la primul act de nesimtire fata de cei care au cerut dreptate pentru victimele comunismului si condamnarea criminalilor si tortionarilor. 

Basescu i-a "demartirizat" pe ofiterii anti-GRU condusi de catre colonelul Gheorghe Trosca si masacrati la ordinele si diversiunea planificata de catre Militaru si KGB in 1989. In anul 2011, Basescu semna decretele de retragere a titlurilor de Erou Martir al Revolutiei Romane din Decembrie 1989 pentru Gheorghe Trosca, Eugen Trandafir Cotuna si Dumitru Coman.

Neamul romanesc este bantuit de tradatori, de vanzatori de tara. Ei ne rad in fata si ne scuipa pe la spate. Ne batjocoresc istoria, limba, religia, valorile spirituale si morale, traditiile si cam tot ceea ce tine de neamul romanesc.

Acest Tismaneanu, precum si alte vlastare de criminali si tortionari odiosi ai poporului roman, au profitat de ospitalitatea si bunatatea nativa a poporului nostru, iar la adapostul unor identitati ascunse sub nume romanesti, au participat acum 25 de ani la lovitura de stat, fiind vinovati de multe crime savarsite cu sange rece folosind ca pretext o falsa revolutie.

De 25 de ani, aceste trompete ale fostei nomenclaturi comuniste, multi dintre ei descinzand din criminali cominternisti, au facut o propaganda antiromaneasca, facand progrese continuie pentru distrugerea Romaniei si a neamului romanesc.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii