vineri, 19 decembrie 2014


Antal Arpad, se plange ca a fost amenintat cu moartea si cu deportarea de catre utilizatorii retelelor de socializare si ca pe pagina personala a deputatului Bogdan Diaconu i s-au adus injurii prin comentarii obsecene pline de ura, cu un profund caracter extremist si xenofob. Ceea ce uita de fapt sa spuna Antal Arpad este ca si viceversa este valabila.

Dupa ce deputatul Bogdan Diaconu a distribuit actiunea extremistilor maghiari care tocmai facusera o actiune de protest prin sfidarea suveranitatii statului roman, intonand imnul Ungariei in fata prefecturii din Covasna, pagina lui Diaconu s-a umplut si ea de acelasi gen de comentarii obscene din partea etnicilor maghiari. Supararea majora a primarului municipiului Sfantul Gheorghe, Antal Arpad, consta de fapt tocmai in faptul ca Bogdan Diaconu a distribuit o postare de-a sa in care acesta insotit de mai multe zeci de extremisti maghiari intonau imnul Ungariei in fata prefecturii din Covasna. Comentariile utilizatorilor de pe pagina lui Bogdan Diaconu erau de fapt o "rasplata" pentru ceea ce vazusera in postarea distribuita:
"Moarte bozgorilor! Bozgori fara tara! Duceti-va in Mongolia! Merge trenul la Galati, plin de unguri spanzurati! Deportati ungurii in miez de noapte!", sunt doar cateva din comentariile pe care Antal Arpad pretinde ca le-a vazut postate pe pagina lui Bogdan Diaconu
De cealalata parte si deputatul Bogdan Diaconu a aflat de amenintarile pe care i le-a adresat Antal Arpad"
"Antal Arpad ne amenință pe noi toți cu plângeri la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, la procurori și la ambasade Ce făcea ieri Antal Arpad după ce i-am depus plângere penală și chiar a devenit urmărit penal? Ne-a amenințat pe noi, pe mine și pe voi, cititorii acestei pagini, cu plângeri la CNCD, la procurori și la ambasade. A dat și un comunicat în acest sens, în maghiară.


Cică s-a simțit amenințat de faptul că i-am postat aici evenimentul intonării imnului Ungariei la Sfântu Gheorghe, iar comentariile pe care le-a primit nu au fost foarte măgulitoare. Dar CNCD este condus de un maghiar și este o anexă a UDMR-ului, așa încât dacă Antal se plânge acolo e ca și cum s-ar plânge la colegii lui de partid. Firește că i se va da dreptate. De Antal Arpad și de plângerile lui nu mai putem noi!", a spus deputatul Bogdan Diaconu pe contul sau de Facebook
  Surse:

 [1] facebook.com/MihaiBogdanDiaconu

 [2] rmdsz.ro/sajtoszoba/hir/halallal-es-deportalassal-fenyegettek-a-magyarokat-es-antal-arpadot-a-facebookon

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii