vineri, 5 decembrie 2014


Vecinii bucuresteni din apropierea sediului general al Partidului Social Democrat - PSD au avut astazi parte de o zi mai putin obisnuita. De la sediul PSD se auzeau asurzitor ziarate, interjectii si onomatopee. Una dupa alta, opreau nenumarate masini, din care coborau agale indivizi cu cefele late, cu burtile lasate pe genunchi si cu mainile lasate pleostite pe langa corp, aidoma unor specimene antropoide.

 Era vorba de membrii PSD-ului, o adunatura pestrita de fosti lacatusi, maistri, borfasi de cartier, fosti ciripitori la militie sau chiar de fosti securisti. In afara de zgomotul infernal, de vacarmul animalic, pe geamurile sediului de partid al PSD-ului zburau coji de banane, coji de seminte sau de nuci sau ambalaje de tot felul. 

Unii batrani din apropiere au spus ca asemenea manifestari n-au mai fost acolo de prin anul 2004. In fine, aproape de sfarsitul zilei, tarziu in seara, au inceput sa plece unul cate unul, aproape toti cei care venisera. In sediu ramasese numai Victor Ponta, exact ca in pozitia din imaginea de mai sus, repetand intr-una necontrolat:
"Baaaaa, doar v-am zis ca nu vreau sa candidez. Da' voi tot Bataman, batmaaan ,...... batmaaannn!"
  PS: Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu oameni sau evenimente reale este pur si simplu intamplatoare dar nu neaparat si neintentionata!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii