luni, 1 decembrie 2014


Republica Moldova are nevoie de protecția României, pe fondul alegerilor parlamentare de ieri, susțin Tinerii Moldovei, care se tem de pericole din interior și din exterior, care pot răbufni după anunțarea rezultatelor scrutinului.

“Considerăm că viitorul nostru democratic și independent este pus în pericol, având în vedere noile forțe pro-estice care vor accede în Parlament, recentele dezvăluiri privind acțiuni subversive la adresa securității statului și criza social – economică permanentă în care se află R. Moldova. Unica soluție pentru a asigura acest viitor este Unirea cu România și intrarea directă în UE și NATO”, spune Dinu Plîngău, președintele Mișcării Civice Tinerii Moldovei.
A doua zi după alegeri și, totodată , de Ziua Națională a României, voluntarii Tinerii Moldovei merg la ambasada statului vecin din Chișinău și cere ca teritoriul dintre Prut și Nistru, în virtutea proximității geografice, să fie luat sub umbrela Bucureștiului, fapt ce ar atrage după sine protecția UE și NATO.
Toți participanții au o umbrelă de la organizatori, pe care o deschid și o ridică deasupra capului, în mod simbolic. Prin acest flash – mob tinerii doresc să transmită autorităților și cetățenilor din cele două state că Unirea înseamnă securitate.
Sursa:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii