duminică, 8 iunie 2014



Viitorul Romaniei postdecembriste fost costruit de la inceput aidoma unui castel de carti de joc, ca o structura subreda si fragila, de o vulnerabililtate strigatoare la cer. Actorii din umbra ai loviturii de stat din decembrie 1989 nu sunt altceva decat tradatori de neam si de tara, iar sangele celor cazuti atunci fara rost cere razbunare.

Petre Roman a fost acuzat de mai multe ori de diferiti oameni atat din politica, presa cat si din multe alte domenii ca ar fi fost colaborator nu atat doar al serviciilor romane cat si ale altora externe.

Suspiciunile asupra sa pornesc de multe ori de la originile tatalui sau, Erno Neulander, evreu comunist care a participat la razboiul civil din Spania, inrolat sub numele de Walter Roman. Bunicul lui Petre Roman a fost chiar rabin la Oradea.Mama sa, Hortensa Vallejo, a fost si ea activista comunista, provenind dintr-o familie catolica spaniola.



Cand familia ta are o istorie atât de "pestriță" ca să nu spunem mai mult te gândești imediat că mâța ce fată șoareci prinde. Unul dintre acuzatorii săi încă de la începutul anilor 90 este Cornel Dinu care îl acuză pe Petre Roman că a cerut intervenția rușilor în Romania. După cum vedem acum intervenția rușilor în Ucraina este ușor de imaginat cam de ce intervenție ar fi avut parte romanii. Și așa, și fără intervenția rușilor și tot au murit foarte mulți români la lovitura de stat din decembrie 1989.





După cum se vede in emisiunea Nasul reactia lui Petre Roman la acuzele aduse de Cornel Dinu este una similara cu cea cand se chinuie cineva sa inghita broaste. Si tradatorul de Iliescu minte si nu recunoaste crimele si tradarile de care se face vinovat dar parca minte cu mai multa usurinta si nu se face de culoarea maro cu dungi atat de repede asa cum s-a facut Petre Roman.


Dupa cum se vede in aceasta imagine, cei care au facut jocurile la revolutie si-au tras in timp partea leului, primind diverse functii politice sau privilegii economice sau de alt tip. Imediat dupa revolutie Petre Roman ne anunta viitorul luminos al economiei romanesti facand preziceri despre industria romaneasca pe care el o vedea curand o industrie de fiare vechi. Si dupa cum stim cu totii in cei 25 de ani care s-au scurs de la lovitura de stat data de turistii sovietici impreuna cu tradatorii mioritici industria si mai toate miloacele de productie ale Romaniei au ajuns la fiare vechi.


O alta gafa monumentala pe care a facut-o in direct la o televiziune a fost atunci cand a dezvaluit ca a spionat un baraj militar din Franta, un baraj militar construit de francezi in cooperare cu americanii, a caror planuri Petre Roman le-ar fi fotografiat si trimis in tara. Practic a recunoscut ca a fost spion si a avut oameni de legatura, de regula ofiteri sub acoperire.

Cornel Dinu a dezvaluit ca Petre Roman facea parte din reteaua Caraman, o retea filo-rusa de agenti, Mihai Caraman fiind singurul spion roman decorat de catre KGB.

Daca stam sa ne gandim ca acest Petre Roman a fost primul ministru al Romaniei dupa lovitura de stat in care au murit o gramada de tineri romani si el ar fi dorit sa suplimenteze numarul acestora prin solicitarea ajutorului militar al rusilor, nu ne-am facut-o noi romanii cu mana noastra? 

Nu ar fi trebuit un adevarat proces al comunismului si sa decidem ca in alte tari fost comuniste ca nici unul din fostii comunisti romani sa nu mai ocupe nici un fel de functie politica sau publica in stat?

Punem pariu ca si carlanul de Ponta este acelasi tip de vlastar cu linia de comunisti care au condus pana acum Romania de dupa '89? KGB-ul isi crestea spionii si agentii dubli de tineri. Ii selectiona atent la recomandarea altor agenti sau solicita conducerilor comuniste sa faca liste cu potentiali candidati.

Daca cititi despre cum erau facute retelele de spioni ale KGB in Romania si in alte state aflate in sfera de influenta a URSS vi se ridica parul maciuca la vederea numelor aflate pe lista KGB-ului. Sunt numele ale unor personaje pe care oricum le banuiati dar si altele cu adevarat suprinzatoare. Concluzia este ca in Romania clasa politica este total compromisa si trebuie inlocuita cu orice altceva!

Surse:




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii