luni, 23 iunie 2014Noi cei de la Glasul Moldovei am spus-o si mai demult, de cand aflasem biografiile si toate suspiciunile cele mai urate despre acesti doi indivizi, acesti doi dusmani ai Romaniei si ai romanilor. Nu asa trebuie sa arate Romania, nu asa trebuie sa arate o tara cu atatea bogatii, care dispune de multe bogatii atat naturale cat si spirituale.

Priviti colajul prezentat de noi aici; sunt doar cateva din foarte multele personaje controversate sau din lumea interlopa care au legaturi cu cei doi tradatori de neam si de tara. Adevaratii "bulibasi" mafioti ai Romaniei sunt acesti doi capi mafioti care pozeaza in politicieni.

Acesti doi indivizi au pus umarul puternic la distrugerea si la jefuirea sistematica si institutionalizata a Romaniei. Acesti doi tradatori au luat masuri impotriva vointei generale a cetatenilor Romaniei, impotriva vointei exprimata de cetatenii romani prin vot democratic si impotriva libertatilor si drepturilor democratice.

Increngatura mafiota din jurul acestor doi odiosi din politica romaneasca este infioratoare si cutremuratoare. Romania s-a transformat din cauza acestor doi dregatori netrebnici tradatori si obedienti unor interese mult prea straine si mult prea oculte de interesele neamului romanesc intr-o taverna plina de personajele cele mai grotesti, intr-o cloaca politica pestilenta si sulfuroasa, o imagine morbida a iadului si a decadentei umane.

Ei si mafia politica ce ii inconjoara au actionat impotriva intereselor nationale, economice si strategice ale statului roman, au batjocorit valorile si traditiile culturale si istorice ale poporului roman si au incurajat in schimb un curent ideologic miselesc prin care se elogiaza tagma jefuitorilor si a cotropitorilor neamului romanesc.

Nicaieri in lume, nici o tara nu-si elogiaza vrajmasii cei mai naprasnici sau dusmanii cei mai aprigi si mai ucigasi asa cum o face Romania lui Basescu si a lui Ponta. E timpul sa va treziti romani, ca ati dormit destul! Desteapta-te natiune, desteapta-te romane!

Demisia, mafiotilor! Demisia, tradatorilor! Demisia, dregatori netrebnici!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii