luni, 9 iunie 2014



Romania are nevoie de politicieni patrioti pentru ca marea majoritate a politicienilor romani actual sunt lasi sau sunt vanduti si tradatori. UDMR trebuie scos in afara legii dupa modelul interzicerii Partidului Comunist Roman.

Inca de la infiintarea sa aceasta grupare a dus un razboi al nervilor, o continuua sfidare la adresa Romaniei si a romanilor. Totusi aici inca mai este Romania si nu Ungaria. Toate celelalte minoritati inteleg asta si nu au aceleasi pretentii impertinente si neconstitutionale.Si sunt in tara noastra minoritati chiar mai numeroase decat maghiarii, spre exemplu minoritatea roma, care nu actioneaza subversiv impotriva statului unitar national roman asa cum o face UDMR.

O grupare care militeaza ca mormintele bunicilor mei aflate la 700 de km de locul in care locuiesc acum sa se afle curand intr-o noua tara este ILEGALA! O formatiune politica ce este creata pe criterii etnice si care militeaza pentru dezmembrarea statului este ILEGALA!

O grupare a carui lider a fost numit minstru al culturii si care a alocat 98% din fonduri catre monumente maghiare si doar 2% pentru cele romanesti este ILEGALA! O grupare care promoveaza cu fanatism atitudini si ideologii extremiste, iredentiste si soviniste este ILEGALA!

O grupare care a santajat fiecare guvernare din Romania si s-a opus reformelor cu fiecare ocazie pe care a avut-o este ILEGALA!

Aceasta grupare a sapat continuu la fundatia statului unitar national roman ba chiar au atacat adeseori pana si Constitutia Romaniei! Politicienii romani care au permis atacurile acestei formatiuni impotriva Constitutiei Romaniei sunt de asemenea si ei tradatori!

Semnati petitia prin care cerem desfiintarea UDMR dupa modelul interzicerii Partidului Comunist Roman:

http://www.petitieonline.com/cerem_desfiintarea_udmr_pentru_subminarea_puterii_de_stat


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii