luni, 23 iunie 2014



Nu a trecut mult timp de la momentul cand Berlusconi i-a facut glumita puerila strigandu-i "cucu" Angelei Merkel, o mica farsa pe care la randul sau i-o facuse si Putin lui Berlusconi.

Oare are de gand si Cucu-beau al nostru sa faca o "gluma" si sa-si anunte demisia in direct la TV la 17:30? Mai are pana la urma si mafiotul de Cucu-beau un strop de onoare sau din el curg doar stropi de tarie cu aroma de whiskey sau vodca?


Daca va fi vorba de o demisie pun pariu ca va fi vorba de un scenariu cu lacrimi de crocodil mafiot, cu discurs legat de independenta justitiei si aruncarea piscii moarte in curtea vecinului, poate in curtea mafiotului de Ponta.

Asa ca reglati televizoarele pe canalele "potrivite" pentru ca urmeaza cantecul Cucului. In unele zone pe la tara exista un obicei, poate este o superstitie pentru ca inca nu cunoastem adevaratul sens al acestui obicei si consta in aruncarea de bani inspre cuc atunci cand ii auzi cantecul insotita de urarea "sa fie in sanatatea cucului".

Va mai aduceti aminte de urarea Cucului, aceea cu "sa traiti bine!"? Noi o sa-i uram si noi dupa ce o sa fie bagat la inchisoare pentru toate ilegalitatile pe care le-a facut, dupa obiceiul popular romanesc de care v-am pomenit, "Sa fie in sanatatea Cucului"!



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii