sâmbătă, 21 iunie 2014



Cand ungurii vor sa dezmembreze Romania, cand rusii vorbesc de asemenea de redesenarea hotarelor tarii noastre hai sa ii surprindem si sa le aratam ca romanii au stiut sa fie solidari si uniti atunci cand le-a fost mai greu si sa readucem Basarabia acasa!

Nu e destul sa vorbim despre unire, trebuie sa actionam si acum se pare ca este momentul imperativ s-o facem! In 2009 tinerii basarabeni erau cat pe ce sa produca o schimbare prin care unirea ar fi devenit o realitate. Din pacate nu mai este entuziasmul din anii '90 si trebuie sa ne regasim acel entuziasm si acea dorinta de reintregire a neamului romanesc!





Priviti cat de emotionant si de frumos este acest moment artistic oferit de Corul Liceului Prometeu din Chisinau, intitulat "Idemn la UNIRE". Auziti Glasul Moldovei lui Stefan cel Mare care cere reintregirea tarii pe care el a lasat-o mostenire urmasilor urmasilor sai?

Vedeti cu cata patima canta acest cor minunat despre unire si despre reintregirea unei tari dezbinate? Basarabia a fost abandonata ca un Hristos intre pagani si supusa unor actiuni ingrozitoare pe parcursul a zeci de ani de ocupatie sovietica.

E timpul ca Basarabia sa se intoarca acasa. Pana vor crede ungurii ca pun mana pe Transilvania hai sa aducem Basarabia la patria mama, hai sa refacem Moldova lui Stefan cel Mare. Puterea sta in Unire asa ca hai sa ne unim.

Noi, cei de la Glasul Moldovei, vom continua sa militam pentru unirea celor doua state romanesti si pentru reintregirea neamului romanesc atata timp cat vom avea suflare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii