duminică, 29 iunie 2014


Se spune ca insasi infiintarea Romaniei ca stat si "neaparat" cu acest nume, este rezultatul masoneriei si al societatilor secrete din care facea parte elita din Tarile Romane. Se stie ca fondatorii Romaniei moderne intr-adevar faceau parte din diferite societati secrete: Bratienii si Balcescu de exemplu erau francmasoni, Balcescu era carbonar iar dupa unele informatii se pare ca Bratienii ar fi avut legaturi cu Illuminati.

De-a lungul istoriei sale Romania a avut si de castigat dar si de pierdut din cauza apartenentei elitei sale la masonerie insa se pare ca acest curent n-a disparut in Romania in nici un regim politic.

Incepand cu Titu Maiorescu, Take Ionescu, Marghiloman care erau membri in diverse ligi, cu Regina Maria care era membra a Ligii masonice de Rit Scotian sau regele Ferdinand care facea partea din masoneria germana pana la regimul comunist in care se pare ca pana si personaje ca Petru Groza sau Ana Pauker faceau parte din masonerie, elita conducatoare din Romania a avut tot timpul contact cu societatile secrete si in mod special cu masoneria.

Se poate spune ca Romania este rezultatul conlucrarii a mai multe ramuri ale societatilor secrete de tip masonic care au prins o conjuctura favorabila si au avut destula vointa politica sa se uneasca in ciuda faptului ca multi aveau opinii si orientari diferite.

Trebuie mentionat faptul ca elita romaneasca nu era chiar o elita romaneasca autentica, perioadele fanariote si apoi incercarile de transformare a tarilor romane in gubernii rusesti insa au facut ca aceste elite sa se uneasca impotriva unor pericole iminente externe si sa puna bazele primului stat al Romaniei moderne format din principatele Moldovei si Tarii Romanesti.

Se pare insa ca masoneria in Romania nu mai este ce a fost odata, elita romaneasca insasi nu mai este ce a fost odata si chiar daca masoneria a avut din totdeauna o proasta reputatie pentru caracterul sau secret, ritualurile oculte si suspiciunile de secte conspirative acum se pare ca masoneria are o imagine generalizata de coruptie, hotie, desfranare si oamenii care fac parte acum din masonerie se dovedesc niste oameni de "neam prost".

Numirea de curand a unui roman la sefia unei organizatii masonice la nivel mondial este un semnal ca "ceva" legat de Romania se va intampla curand in viitorul apropiat. Daca insasi infiintarea Romaniei ca stat este rezultatul masoneriei ce ne rezerva de aceasta data noua romanilor "masinatiunile" masoneriei la nivel mondial?

Dupa cazul mortii suspecte a lui Antonie Iorgovan, un cunoscut opozant al masoneriei din Romania, se pare ca influenta masoneriei in Romania s-a marit considerabil si toate personajele de "neam prost" din Romania au dorit sa intre in masonerie pentru a se apuca de furat, jefuit, omorat si de multe alte nenorociri si blestematii stiind ca se pot bucura de influenta si protectia fata de justitie si de autoritatile statului pe care le-o poate asigura masoneria si sclavii obedienti ai acesteia.

Nenumarate cazuri de coruptie, abuzuri, ilegalitati, retele de evaziune fiscala, contrabanda, crima organizata si multe ... foarte multe nenorociri si blestamatii din Romania duc pana la personaje inalte de la varful conducerii politice din Romania, uneori chiar din preajma presedintelui suspendat mafiot Traian Basescu si a prim mnistrului ( a se citi sinistrului) mafiot Victor Ponta.

Traian Basescu si Victor Ponta fac parte din acelasi "trib" si sunt capii mafiei politice din Romania.Mafia politica satanica din Romania este reprezentata si protejata de aceste doua personaje sinistre si oribile. Daca Romania este raiul masoneriei si al masonilor, ea este in acelasi timp iadul romanilor cinstiti care muncesc si fac eforturi zi de zi pentru a duce un trai decent.

1 comentarii:

  1. ”Se pune că”, ”se pare”...nu așa se face un articol despre crearea statului România, decât dacă vrei să arunci în derizoriu istoria acelui neam și să subliniezi faptul că este o entitate artificială!
    În această notă, vreau să spun că se pare că francmasonii au făcut și ei ceea ce au făcut naziștii și bolșevicii în căutarea legitimizării, și anume: declară apartenența unor personalități marcante și a unor patrioți la organizația lor abjectă! Cu Eminescu nu le-a mers, așa că au propagat josniciile legate de sifilisul ce a dus la nebunie! Păcat că prostia nu doare crunt, căci am scăpa de toți cei care își poartă capul numai ca să nu le plouă în gât!
    Cât privește ohlocrația, sunt perfect de acord cu cele menționate, la care trebuie adăugat faptul că toate matrapazlâcurile se petrec ca urmare a lipsei de civism și de coloană vertebrală, a lașității crunte ce caracterizează românul comunist modern, locuitor al acestor meleaguri, care se mândrește că este urmașul eroilor de la Mărășești, de la Oarba de Mureș și al martirilor represiunii bolșevice, bătându-și joc însă de sângele vărsat și sacrificiile incomensurabile săvârșite de străbunicii, bunicii și părinții noștri! Ne merităm soarta și nu ne merităm Istoria!

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii