duminică, 15 iunie 2014



Joe Biden catre romani : "Coruptia inseamna tiranie..."

Pai atunci la Pungesti ce este? Coruptie sau tiranie? Sau sunt intalnite din plin amandoua si sustinute de marele licurici demagogic? Decat ar veni batranelul asta demagog de Joe Biden sa ne spuna ceva care este evident si vizibil pana si de pe luna mai bine si-ar vedea linistit de cata coruptie se ascunde in actiunile marilor corporatii americane care otravesc mediul si apa peste tot in lume cu exploatarile lor de gaze de sist.

La Pungesti domnule batranel demagog Joe Biden, taranii romani au trait din plin pe viu sa vada si coruptia si tirania puse in slujba marelui licurici. Pana si compatrioata lui Joe Biden, un om de stiinta recunoscut in SUA, Sandra Steingraber s-a putut bucura de beneficiile tiraniei instaurate la Pungesti, fiind primita ca oaspete in loc de paine si sare cu gaze lacrimogene, bastoane si o bataie in toata regula.

Daca din satelitii militari aia smecheri ai SUA, pe care s-au cheltuit miliarde de dolari, nu vedeti cu adevarat cine sustine si intretine coruptia din Romania domnule Joe Biden, poate o intrebati pe Sandra Steingraber pentru ca ea cu siguranta va poate spune beneficiile gazelor de sist si cata coruptie si tiranie a gasit ea la Pungesti.

In Bulgaria si in alte tari, mai putin corupte decat Romania, cei de la Chevron au fost alungati ca niste lepre ordinare ce sunt, ca niste paria ai societatii, ca niste raie de care vrei sa scapi imediat ca sa nu se intinda.

Cei de la Chevron au ramas inca in Romania tocmai din cauza acestei coruptii de care vorbiti, domnule Joe Biden. Coruptia este intr-adevar un mare risc la adresa securitatii unui stat asa ca de ce o finantati si sustineti politic? Cat de cretini pot fi acei senatori americani care ne recomanda cu atata caldura "beneficiile" gazelor de sist?

In concluzie cum se mentin criminalii de la Chevron impotriva vointei poporului roman la Pungesti? Prin coruptie sau tiranie?


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii