sâmbătă, 14 iunie 2014


O tanara romanca, Lia Radoi, posteaza pe pagina ei de Facebook niste jucarii grozave, originale, extrem de simpatice si de interesante. Din lucruri aparent banale ea reuseste sa faca adevarate bijuterii, dovedind imaginatie, maiestrie dar si rabdare, pentru a crea niste detalii deosebite jucariilor sale.




Lia este din Timisoara si a studiat Design Grafic la Universitatea Tibiscus Timisoara, Facultatea de Design. Dupa ce-si termina jucariile le face poze si le urca pe reteaua de socializare insotite de cate o poveste nastrusnica si nu uita bineinteles de a le boteza cu numele potrivite fiecareia.



Noua cel putin, ni s-a parut foarte interesanta pagina sa si preocuparile sale si de asta am hotarat sa impartim si cu cititorii nostri ceea ce am aflat. Dupa cum puteti observa, jucariile sale "se bucura" de cate o adevarta sedinta foto precum niste manechine de moda, se alege fundalul, decorul, etc pentru a iesi cat mai bine in poze.



Lia Radoi nu se limiteaza la o singura tehnica pentru creatiile sale ci foloseste tehnici diverse si materiale diverse. Intrati pe pagina sa si descoperiti o lume de poveste, o lume minunata cu jucarii interesante si de bun gust. Noi am facut-o si ne-a placut asa ca speram si voua sa va faca placere.



In primul rand felicitam initiativa sa si apreciem pasiunea pe care o depune pentru aceasta indeletnicire. In al doilea rand ne bucura extrem de mult sa vedem ca inca avem tineri talentati si cu intiativa.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii