vineri, 13 iunie 2014


Din troaca cu mizerii a istoriei recente incep sa apara la suprafata tot felul de adevaruri si lucruri ingrozitoare despre cei care au condus destinele Romaniei in ultimii 25 de ani.

Conform celor de la deschide.md, din anumite surse inca neconfirmate, un fost presedinte al Romaniei detine cetatenia rusa. Intr-un articol postat pe site-ul lor si intitulat "Un fost președinte al României deține CETĂȚENIA RUSĂ" ei sustin ca Ion Iliescu ar fi acest presedinte si ca ar fi fost cetatean cu acte in regula al URSS-ului pana in anul 1991, cetatenie primita in urma studiilor la Moscova dupa care, pentru "serviciile" aduse Federatiei Ruse a primit si cetatenia rusa, iar pasaportul rusesc i-a fost adus chiar de Gorbaciov in timpul unei vizite in Romania.

Despre Ion Iliescu se suspecta oricum si chiar exista multe voci care au afirmat-o clar si raspicat ca a fost agent KGB, GRU si ca a actionat mereu pentru interesele Rusiei tradand multe dintre interesele Romaniei, un moment prielnic de reunire al celor doua state romanesti fiind ratat tocmai din cauza opozitiei sale.

Informatia este foarte greu daca nu imposibil de verificat pentru ca Federatia Rusa secretizeaza astfel de lucruri dar trebuie mentionat ca astfel de acordari ale cetateniei ruse nu este o practica neobisnuita pentru fostul URSS si mai nou Federatia Rusa. 

Federatie Rusa a oferit pana acum cetatenia rusa sarbilor din Kosovo, ucrainenilor din serviciile secrete sau cele de informatii din Crimeea, cetnicilor sarbi ( un fel de cazaci "balcanici") si multor altor etnii sau agenti pe care Rusia inca ii mai pastreaza in lumea intreaga.

Asa ca acordarea cetateniei ruse nu ar fi deloc surprinzatoare in cazul lui Ion Iliescu. Dar in conditiile acestea, tinand cont de conjuctura geopolitica si geostrategica actuala, ne mai permitem sa avem incredere in PSD daca va ajunge sa aiba iarasi un presedinte tinand cont ca Iliescu este papusarul lui Ponta si a celorlalti "carlani" tineri din PSD?

Sursa:

1) http://goo.gl/pBgL8m

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii