duminică, 22 iunie 2014



Ceausescu a fost impuscat sub acuzatia de subminare a economiei, a puterii de stat si de genocid. Dar Ceausescu n-a avut imunitate! Unde dracu scrie ca acest "ceva" care sta acum pe scaunul presedintelui are imunitate? El nici macar nu mai detine functia de presedinte ci este mentinut fraudulos pe aceasta pozitie de interese straine, de cancelarii externe.

Romanii au avut nevoie cumva de o aprobare de undeva pentru a ridica imunitatea lui Ceausescu? Dupa incidentul cu amenintarea mafiota a Gabrielei Firea acest individ se poate trezi intr-o zi cu fata la cearsaf sau sa sufere de o betie crunta si sa traga cu o pusca in cineva ca doar are imunitate nu? Si al dracu nu ai ce sa ii faci!

Pai in ritmul asta poate il apuca dementa si ne impusca pe toti cei care il acuzam ca doar are imunitate! Sictir cat incape bai mafiotule! Daț unde naiba s-a mai pomenit ca mafiotii au imunitate? Da' ce te crezi cumva intr-un film american unde se ofera imunitate mafiotilor de catre FBI?

Sictir cat incape mafiotule! Ai taiat salarii si pensii si in acelasi timp ai tainuit smenurile lui fratetu' cu interlopii nu? Justitia o sa fie independenta doar cand tu o sa ajungi la racoare langa fratele tau, pentru a reintregi "famiglia" de mafioti.

Ai ales intre fratetu' si justitie? Pai asta inseamna ca aveai de ales nu? Da' ce faci tu aici mai mafiotule? Joci bambilici cu justitia din Romania? Adica dai senzatia ca puteai s-o influentezi daca voia muschiul tau nu? Sictir mafiotule si mars la parnaie ca acolo este locul celor ca tine!

PS: Acesta este un pamflet (putin mai altfel) si trebuie privit ca atare. Orice asemanare cu personaje si persoane reale este pur intamplatoare

1 comentarii:

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii