duminică, 15 iunie 2014



SUA, in contextul situatiei actuale din Ucraina, inca nu a hotarat viitorul presedinte din Romania; acesta este principalul motiv pentru care nu si-a anuntat nimeni din timp candidatura la presedintie in tara noastra.

In functie de ce se intampla in Ucraina si cum evolueaza treburile in conflictele de acolo cu separatistii rusi, vor aparea si viitorii candidati la presedintia Romaniei.Nu este intamplatoare "propunerea" lui Joe Biden de a "propune" romanii un presedinte care nu-i corupt sub promisiunea ca pe acela il vor avea.

Prezidentiabilii Romaniei sunt inca lasati la dospit. In functie de ce pita vrea marele licurici sa coaca, mai pufoasa sau mai crocanta, vor alege si viitorul presedinte roman. Asa ca cel mai bine ar fi sa urmarim cu atentie tara vecina caci daca vor fi surprize acolo ne putem astepta si la "surprize" de proportii in Romania.

Aluatul din care va fi facut noul presedinte al Romaniei va fi adaptat retetei numita Ucraina. Suveranitatea Romaniei este de mult timp "donata" si dovada cea mai buna ne este pactul de coabitare si teatrul cu papusi, cu marionete controlate de fire si ate invizibile. Ca niste ventriloci sinistri, forte exterioare Romaniei controleaza marionetele din politica romaneasca in asa fel incat romanii isi vad politicienii vorbind pe de-o parte in limba romana si pe de alta  gandind sau uneori chiar si visand in limbi straine si servind interese straine.

Concluzia este ca de aceasta data presedentia Romaniei s-ar putea sa fie nu pentru cine se pregateste ci pentru cine se nimereste. Sau mai bine spus pentru cine se pregatesc altii sau pe cine pregatesc.

Joe Biden catre romani : " Coruptia inseamna tiranie..."

Pai si cine intretine aceasta tiranie? Cine a indemnat la pacturi de coabitare cand romanii ar fi vrut sa scape de toata clasa politica actuala? Aia de la Pungesti ce este pentru domnul Joe Biden, coruptie sau tiranie?


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii