duminică, 29 iunie 2014



Inca de la debutul scandalului legat de cazul de mita in care este implicat atat fratele presedinteului Romaniei cat si numele acestuia, am urmarit reactiile presei din strainatate, reactii care nu au intarziat sa apara si care au fost extrem de acide si de agresive la adresa presedintelui si a tarii noastre.

Daca nu cumva toate ziarele si agentiile de presa din lume or fi ale varanului Felix Voiculescu inseamna ca Basescu este perceput nu doar ca un complice al mafiotilor ci ca insasi nasul mafiotilor din Romania. Incepand de la publicatii prestigioase si de notorietate mondiala pana la cele mai obscure si mai necunoscute publicatii din toata lumea au inceput sa ridiculizeze tara noastra si sa vorbeasca despre ea in termeni care fac mai degraba referire la tarile din lumea a treia.

E rusinos sa vezi ca o publicatie dintr-o tara pe care ai fi crezut-o sub nivelul Romaniei vorbeste despre tara noastra in asemenea termeni, si nu doar despre hotia politcienilor ci si despre prostia propriilor cetateni care accepta aceste lucruri. Se face referire inclusiv la practicile prin care este folosita justitia sau serviciile secrete ca instrumente de lupta impotriva inamicilor politici.

De asemenea din articolele din presa straina legate de cazul de coruptie din familia Basesci vedem ca se cunosc cat de cat destul de bine realitatile politice din Romania, coruptia si legaturile cu crima organizata a tuturor partidelor politice din Romania, inclusiv la nivel inalt, in institutiile cele mai inalte ale statului.

Asadar clasa politica, infrunte cu "bulibasii" Basescu si Ponta ne fac de rusine in lume. Plecati ba mafiotilor! Plecati tradatorilor! Demisia banditilor!

PS: in timp ce scriam acest articol am vazut conform celor de la stareanatiunii.com ca si Ponta este chemat la audieri la DNA si va fi cercetat pentru trafic de influenta si abuz in serviciu



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii