sâmbătă, 21 iunie 2014



Romanii au decis la referendum sa scape de un dictator care se substituie justitiei si care intretine coruptia si hotia in Romania. E drept ca mafia politica in Romania este transpartinica si merita aproape toti bagati la puscarie dar se confirma ca in 2012 atat SUA cat si UE au sustinut un mafiot ca presedinte al Romaniei.

Traian Basescu nu trebuia sa aleaga intre fratele sau si justitie, nu trebuia nici macar sa pomeneasca de asemenea lucru. Cine este el ca sa se substituie justitiei sau sa ingaduie sau nu judecarea sau stabilirea vinovatiei fratelui sau? 

Se crede cumva vreun bulibasa si considera justitia din Romania vreun stabor tiganesc? Asadar afirmatia sa este un imbecila si nu trebuie sa "aleaga" intre nimic. Justitia din Romania nu trebuie sa depinda de "alegerile" sale. S-a dovedit inca o data ca Basescu a devenit presedinte printr-o hotie ordinara in 2009 ajutat de furaciunea de la ambasada de la Paris iar acum ar trebui judecat impreuna cu Baconschi si cu Opris de la STS, artizanii acelei furaciuni care se vedea pana si de pe luna.

Magaria aceasta cu imunitatea presedintelui care are voie sa faca si zica orice este o nesimtire care intr-o tara civilizata nu ar fi putut avea loc. Declaratia sa de tip mafiot cand a amenintat-o in direct la o televiziune pe Gabriela Firea spune cam tot despre "alegerile" pe care le face Basescu cand este vorba de justitie si despre influentarea acesteia.

Ceausescu a avut imunitate? Le-a trebuit romanilor la revolutie autorizatie pentru a protesta si pentru a scapa de Ceausescu? Gazele de sist ne sunt bagate pe gat in tandem de catre Basescu si Ponta care sunt in stare sa ne otraveasca toata rezerva nationala de apa potabila pentru a ramane la putere si se trece peste vointa romanilor cu niste abuzuri de tip dictatorial.

Asa ca prietenii lui Basescu, in frunte cu Joe Biden si Angela Merkel, veniti si faceti ceva ca Basescu si-a dat cu tesla in statul de drept. Noua cel putin ni se pare ca vrea sa dea o lovitura de stat, vrea sa dea o lovitura mortala in statul de drept si in increderea romanilor in justitia independenta.

Basescule, justitia nu este stabor tiganesc, in justitie nu e locul de "alegeri" iar tu nu esti bulibasa chiar daca tu ai ajuns sa crezi asta. Dupa cate se pare afacerile lui Bercea Mondial sunt legate si de PSD, fiind chiar el insusi membru PSD  asa ca implicatiile acestui caz ar trebuie sa conduca si la caderea unor capete din tabere politice diferite.

Clasa politica romaneasca este o cloaca imputita plina de oameni murdariti, corupti si tradatori. Coruptia intr-adevar inseamna tiranie si reprezinta o vulnerabilitate la adresa securitatii nationale a Romaniei dar aceasta coruptie este intretinuta la indemnul celor care au behait in 2012 ca in Romania este lovitura de stat : Angela Merkel, Barroso, Reading,etc.

1 comentarii:

  1. Pe lumea asta cel mai greu e sa-ti duci Crucea de Om !!
    Nu-mi inteleg romanii mei si gata.
    Multi dintre noi, din pacate, avem cite o oaie cuferita in familie, ,,Mircea Basescu,,, ori ca e cam prost, naiv sau hapsin la bani.
    Ceilalti sunt ca lumea, stimati si respectati de toti !!
    Insa, asta nu inseamna ca, din cauza acelei oi cuferite din familia noastra, trebue sa suferim cu totii si ar trebui toate pacatele facute de Oaia cuferita sa cada asupra intregii familii!!
    Asa e viata,oameni buni, din pacate,la multi dintre noi.
    Numai ca, nustiu de ce, multi dintre noi, nu doresc sa aprecieze si Familia Basescu, cum am dori sa fie apreciata si Familia noastra, daca, Doamne fereste, o sa avem o oaie cuferita ca Mircea Basescu !!
    Si, culmea, altii, mai hoti si mai rai, mai minciunosi, ne judeca pe noi, care avem si unele accidente in Familie !!
    Hai, bunii mei romani, sa fim oameni, si nu potlogari ca alde Ponta sau Voiculescu !!

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii