vineri, 6 iunie 2014



Ptotest fara precedent in Ungaria; zeci de televiziuni, radiouri si ziare contesta taxa pe publicitate. Peste 60 de televiziuni, radiouri, publicatii si site-uri de presa au inceput o miscare de protest fara precedent fata de planurile autoritatilor din Ungaria de a introduce o taxa pe veniturile anuale din publicitate, care ar putea ajunge la 40%, informeaza AFP, preluata de Mediafax.

Paradoxal este ca cel care elaborat acest proiect legislativ este un membru al partidului de guvernamant din Ungaria (Fidesz). Dupa ce mai multe trusturi de presa, televiziuni, ziare , radiouri si site-uri de presa au sustinut in campania electorala gruparea Fidesz acum isi vad si nota de plata.

Unele televiziuni si radiouri si-au intrerupt emisia in semn de protest, ziarele au aparut pe piata cu primele pagini goale iar site-urile de presa au publicat mesaje de protest.

Cei din Fidesz sunt un partid de extrema-dreapta si cu ideologie politica extrem de agresiva si de incisiva. Pe langa acest partid misuna tot felul de ciudati, membri ai unor grupari paramilitare care aminstesc de organizatiile fasciste.

Cand oile aleg lupi sa le conduca se vor trezi cu lana smotocita ...

Sursa:

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Europa/Protest+fara+precedent+in+Ungaria+Zeci+de+televiziuni+radiouri+z

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii