marți, 10 iunie 2014



Daca asta e singurul lucru la care te pricepi si tu primule sinistru Ponta, la copy paste, atunci fa ce stii tu mai bine, fa copy paste si cloneaza-l pe Bogdan Diaconu pentru ca avem nevoie de mai multi politicieni romani ca el si mai putini ca tine.

S-au obisnuit romanii pana acum cu voi politicienii romani sa fiti corupti si incompetenti dar mai nou sunteti si din cale afara de lasi si de tradatori. Daca tie, micule Titulescu iti tremura chilotii si trebuie sa fugi la Bombonel sa ti-i schimbe, fa mai intai copy paste si cloneaza cati mai multi politicieni romani ca Bogdan Diaconu.

De ce a fost respinsa o lege de bun simt care interzicea extremismul si iredentismul? De ce a fost respinsa, tocmai acum cand era atata nevoie de o asemenea lege vazand ce se intampla langa noi in Ucraina si stiind ca unii dintre politicienii extremisti maghiari au amenintat ca o sa se repete evenimentele din iunie 1990?

De ce o grupare formata pe criterii etnice nu intra in legalitate si sa-si faca partid? Sa se hotarasca o data ce este : ONG sau partid? Nu poate fi si una si alta, nu poate fi ca pisica lui Schrodinger, si moarta si vie in acelasi timp decat daca urmareste niste scopuri subversive pe care nu vrea sa si le asume ca partid politic.

Aceasta grupare a UDMR-ului este ilegal adusa la guvernare si incalca legea electorala nefiind inregistrata ca partid. Toate guvernarile din Romania se fac vinovate de aceasta ilegalitate si asta nu este altceva decat tradare nationala. Maghiarii au si ei dreptul sa-si faca partide sau se inscrie in partidele existente ; de ce nu se intampla acest lucru?

Poate ca explicatia o da chiar un tanar de origine maghiara care a postat pe blogul nostru un comentariu : 

"cred cu toate ca sunt in parte si eu maghiar ca aia din partidu udmr(cei din conducere) si aia lui Laslzo tokes ar trebuii expulzati cel putin din tara si partidu interzis,clar ca este protejat de psd,si are scop dublu,pe linga manipularea etnicilor,ce cred in asa zisele cererei ale partidului pentru drepturilor etnicilor,pe cand in realitate ai doare in 14 de etnici,sunt din vechea structura securista cei din conducere,si lafel ca si psdistii lucra pentru moscova.Rostul lor este sa dezbine,nu sa ne aduca impreuna,la o cale pasnica de convietuire.Lafel si Romania mare a lui Vadim,se poate clar observa cand psd avea nevoie Romania mare le dadea voturi la legi.Nu sustin nici celalalte partide care sunt la putere clar si celalalte sunt pline de Fsnisti(tradatori de tara).Alt scop al udmr este in caz de revolutie sa,se declanseze o serie de evenimente ce vor fi expuse ca razboi civil si ca atare armata va declara legea martiala,deci vor putea legal sa mazileasca o eventuala revolutie cu ajutorul udmr."




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii