sâmbătă, 28 iunie 2014



Cel mai urat cosmar a lui Ponta este pe cale sa devina realitate. Cele mai negre temeri ale lui Victor Ponta sunt legate de catre un PNL care sa fie revigorat prin fuzionare dar care in acelasi timp sa fie igienizat de personajele negative legate de guvernarile PDL.

Astfel, grija si frica sa cea mai mare este gandul ca un nou partid PNL va iesi in peisajul politic dar fara bau-bau-urile politice care au iritat lumea in guvernarile Boc 1,2,3 .... si cate or mai fi fost ele. Cei din PSD vorbesc de un plan de igienizare in PNL, cel putin la nivelul de imagine, prin care politicienii care si-au atras in trecut antipatia electoratului sa treaca pentru moment intr-un con de umbra, urmand a fi promovati doar politicienii care nu au "bube" la CV-uri.

Culmea penibilului este ca acum Ponta nu-si mai doreste o eventuala demisie a lui Basescu. Tot programul sau electoral era si este inca bazat pe aruncarea cu rahat in Basescu. Guvernarea tarii si indeplinirea promisiunilor electorale legate de crearea de noi locuri de munca si reducerea fiscalitatii s-au pierdut pe undeva pe sub stropii de rahat cu care aruncau reciproc Ponta si Basescu unul in altul. E timpul ca acesti doi mafioti care si-au batut joc de romani sa dispara din peisajul politic romanesc si sa se pensioneze amandoi intr-o buda plina cu materia prima pe care le place lor atat de mult s-o foloseasca pentru a arunca unul in altul.

Temerile lui Ponta insa s-ar putea sa fie nefondate deoarece nici bine nu s-au inteles inca PNL-ul si PDL-ul asupra fuzionarii ca au si inceput deja divergentele si diferentele de opinie. S-a vorbit atat de mult de coagularea dreptei de parca ar fi fost vorba de o boala rara de sange. La prima vedere se pare ca boala dreptei incepe inca inainte de nastere si pe deasupra se mai aude ca tarcoale si un partid avortat sau nascut prematur, inca nu se stie clar care dintre variante.

Oricum, frica asta a lui Ponta de un PNL igienizat pare putin nefondata, ca si frica unui copil de intuneric sau de monstrii imaginari care-si fac veacul prin dulap sau pe sub pat. Insa ipoteza care ne-a facut cat pe ce sa vomitam a fost cea conform careia Ponta nu vrea ca partenerul sau de coabitare sa demisioneze, cel putin nu acum!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii