sâmbătă, 28 iunie 2014



In mediul virtual au inceput sa circule teorii ale conspiratiei prin care deciziile ocultei mondiale vor fi puse in practica si se va redesena din nou harta Europei prin modificarea granitelor unor tari care vor fi afectate de anumite miscari de autonomie sau secesioniste pe diferite criterii etnice sau religioase.

Romania este vazuta ca una dintre victimele de serviciu astfel ca in schimbul acceptarii unirii Romaniei cu Basarabia i se va impune Romaniei cedarea Transilvaniei catre Ungaria. Tot dupa acelasi scenariu, Ungaria ar trebui sa capete si nordul Banatului sarbesc, Vojvodina si Transcarpatia.

Daca stam sa ne gandim ce au patit romanii si celelalte etnii care au ramas prinse in partea Crisanei unguresti, Crisana aflata langa Tisa, regiune impartita intre Romania si Ungaria in anul 1920 nu este greu de ghicit "viitorul" romanilor care vor ramane intr-o Transilvanie guvernanta de catre unguri. In aceasta regiune destul de mare a Crisanei, se estimeaza ca au fost maghiarizati fortat aproape un milion de etnici romani.

Asa numita politica de omogenizare etnica dusa de catre unguri, adica de maghiarizare fortata, era sprijinita la nivel institutional inclusiv de manuale de maghiarizare a numelor si de fortare a minoritatilor de a-si grava pana si pe morminte sau cruci numele maghiarizate.

Coruptia, ignoranta si tradarea politicienilor romani face ca Romania sa reinceapa sa fie privita ca o prada. Scenarii si teorii ale conspiratiei incep sa se nasca in mintile oamenilor. In Ungaria, elevii unguri invata in scoli inclusiv geografia Transilvaniei, ca si cum aceasta le-ar apartina inca. Cu toate ca asa zisa Ungarie mare nu a existat niciodata decat ca un exercitiu administrativ in cadrul imperiului Habsburgic sau Austro-Ungar contine si teritorii ale altor state cum ar fi Slovacia, Croatia sau Serbia, in scolile unguresti se invata doar geografia Ungariei care cuprinde si harta Transilvaniei? De ce? Pentru ca ungurii au considerat dintotdeauna Romania drept cea mai vulnerabila tara vecina si nu au incetat niciodata actiunile subersive si tradatoare impotriva acestui stat de acum aliat in Nato si in UE.

Iata de ce Romania si romanii trebuie sa se opuna cu indarjire regionalizarii si pericolului destramarii Romaniei prin pierderea controlului la nivel local. Regionalizarea nu este altceva decat un instrument al ocultei mondiale de a controla mai usor la nivel local populatia. Tampenia cu ideologia autonomiei obtinuta prin orice mijloace, chiar si prin terorism sau razboi, asa cum a procedat oculta mondiala in Tirolul de Sud sau Kosovo e folosita nu in interesul national al populatiilor ignorante ci pentru faramitarea si micsorarea puterii centralizate in vederea usurarii controlului asupra acelor regiuni si impunerea politicilor criminale ale elitelor mondiale. Mai devreme sau mai tarziu acele regiuni "autonome" vor fi devorate de catre coruptie si vor cadea in controlul tiranic al unei dictaturi ce va servi niste interese oculte externe.

Miscarile extremiste, iredentiste si sovine ale maghiarilor din Ungaria si din Transilvania sunt sincronizate cu miscarile moldovenistilor statalisti din Republica Moldova.In ultimii ani acestea au avut actiuni comune atat pe teritoriul Ungariei, Romaniei cat si al Republicii Moldova. Culmea este ca unii dintre acestia nici macar nu cred in ideologiile "promovate", ci sunt doar propagandisti platiti pentru a destabiliza si a crea haos.

Este insa o nesimtire din partea actualilor conducatori ai Romaniei ca nu declara niciodata clar si raspicat ca Ungaria are o politica agresiva si sa ceara explicatii pentru aceasta politica externa agresiva si pentru actiunile subversive atat politice cat si de alta natura pe care le intreprind impotriva Romaniei.

1) http://www.cotidianul.ro/exista-si-mize-secrete-ale-regionalizarii-romaniei-205529/
2)  http://glasul-moldovei.blogspot.ro/2014/03/decreteii-lupta-lui-ceausescu-cu.html



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii