luni, 30 iunie 2014


Romania a ajuns in situatia in care este acum si din cauza ca mafiotul care isi zice acum de unul singur presedinte al Romaniei s-a caciulit si pupat tot ce a apucat prin "Ieuropa" injosind astfel nu doar institutia prezidentiala a Romaniei ci si cetatenii romani care au ajuns sa fie la fel de huliti si de discreditati prin presa "ieuropeana", poate mult mai mult decat e cazul uneori.

Pai cine sa-i apere pe romanii dusi la munca in strainatate, plecati tocmai din cauza mafiotului care-si spune acum presedinte si care are statut de limax atunci cand participa cu incapatanare la orice reuniuni sau intruniri ale liderilor europeni la care in mod normal nu ar avea ce cauta? Daca pana si el, cel care a uzurpat pozitia de presedinte al Romaniei si care ar trebui sa aiba un statut si o pozitie demna de a-i reprezenta pe romani in fata "Ieuropei" cauta sa pupe poala popii si sa mai vanda cate ceva din resursele Romaniei pe nimic, numai sa fie acceptat sa se gudure pe langa fusta si flatulentele lui madam Merkel, ce sa mai zici de cum ne vad pe noi romanii de rand cei din strainatate?

Victor Viorel Tonta este celalalt politician roman care isi tarie oghelele ca un mos impotent prin cancelariile sau institutiile "ieuropene" si care accepta cu o privire retardata tot felul de liste si de porunci, pacturi de coabitare si sa fie dojenit de catre liderii "ieuropeni" de parca ar fi ultima potaie maidaneza care-si face veacul de obicei prin spatele Garii de Nord din Bucuresti.

Deci cat o sa mai "aleaga" romanii pupatori de astia de "poala"? Chiar nu vrem si noi romanii sa fim tratati cu demnitate si cu respect de catre celelalte tari "ieuropene"? Nu trebui cautata coada pesteului caci pestele se impute de obicei de la CAP!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii