luni, 23 iunie 2014Basescu a folosit banii din taierea salariilor si a pensiilor pentru a-si finanta uriasa masina de propaganda!

Acum se vede mai clar ca niciodata ca Basescu a finantat direct sau indirect o uriasa masina de propaganda si de pupincuristi. Odata cu iminenta sa cadere de la putere incep sa dea faliment si sa dispara, una cate una, toate trompetele basiste din mass media romaneasca.

Tragedia pe care romanii au simtit-o pe pielea lor, prin taierea drastica a salariilor si a pensiilor, a fost exploatata la maxim de Basescu si de basistii sai, fondurile fiind folosite pentru o propaganda murdara si infecta. 

Cati dintre noi nu am vazut nesimtitii de postaci care isi adauga "Schengen" la numele de profil de pe forumuri, retele de socializare, bloguri sau alte mijloace de comunicare on line? Acestia sunt postacii despre care s-a tot vorbit atat, multi dintre dansii cu un limbaj infect si jignitor, injurand si insultand pe oricine nu era de acord cu marinarul si curva sa blonda.

Basescu si armata sa de basisti au urlat ca din gura de sarpe ca mogulii din presa duc o campanie murdara impotriva presedintelui si a oamenilor sai. Asa o fi, dar marinarul refuza sa-si vada proprii moguli ca Adamescu, un mafiot protejat chiar de presedinte si de "justitia independenta" a acestuia.

Manipularea si propaganda facuta zilnic, cu toate mijloacele posibile, incepand de la mediul virtual pana la presa scrisa, radio-uri si televiziune, menite sa-i tina trena lui Basescu, aidoma unei mirese din taigaua siberiana, imbibata cu mai mult alcool decat specimenele pastrate in borcanele cu formol de la Antipa, a fost posibila prin jaful sistematic asupra Romaniei si direct asupra buzunarelor romanilor.

Acum ne confruntam cu un alt viitor dictator, Victor Ponta, un individ care daca nu ar fi refuzat propunerea de a-i deveni ginere lui Basescu acum probabil ar fi adulmecat si el pe langa scaunul marinarului. Si el este la fel de prevers ca Basescu, bazandu-se pe o manipulare si propaganda continuua la anumite televiziuni.

Basescu si cu Ponta sunt capii mafiei politice din Romania. Orice ar alege romanii la vot dintre aceste doua "tabere" rezultatul va fi acelasi pentru ca atat Basescu cat si Ponta servesc acelorasi interese ale ocultei mondiale si nu au fost niciodata in slujba Romaniei si a romanilor.

Intrebarea este cat o sa mai lase romanii sa gandeasca pentru ei anumite televiziuni sau diferite mijloace mass media de manipulare si de propaganda? Ganditi cat inca nu este interzis si acest lucru! Nu mai luati de buna nici o informatie ci analizati-o, disecati-o si intoarceti-o pe toate partile!

Cititi si 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii