miercuri, 11 iunie 2014



De ce il intereseaza atat de mult Ucraina si Republica Moldova pe George Soros pe numele sau adevarat György Schwartz, evreu ungur, nascut la Budapesta? Dupa cum el singur a afirmat-o, nu s-ar da in laturi de la nici o actiune in folosul Ungariei asa ca el este initiatorul unor actiuni ascunse sub imaginea falsa a filantropiei, menite sa destabilizeze tarile vecinei Ungariei pentru ca aceasta sa poata recastiga teritorii pe care le pretinde de la tarile din jur.

De la Ucraina ungurii doresc regiunea Zakarpatia sau Transcarpatia dupa cum mai este cunoscuta. George Soros a recunoscut in presa americana faptul ca el este papusarul din spatele actiunilor subversive din Ucraina. Soros a finantat asemenea actiuni de destabilizare si anarhie si in alte tari precum Romania, Slovacia sau spatiul fostei Iugoslavii.

Morton Abramowitz, director al institutului Carnegie Endowment for International Peace, l-a numit "singurul om din Statele Unite care are propria politica externa si care poate sa o implementeze".

Bine, o sa ne intrebati care este legatura cu Republica Moldova, pentru ca aceasta tara nu are granita comuna cu Ungaria deci ce interes ar avea Soros legat de aceasta tara? Conform politicii externe gandite de Soros pentru aceasta zona geografica, el doreste ca Republica Moldova sa nu se uneasca cu Romania, cel putin nu pana Transilvania nu se rupe de Romania si este anexata de catre Ungaria.

Soros manifesta un interes major legat de acordarea cetateniei romane pentru basarabenii din Republica Moldova. Cresterea numarului de cetateni romani ar duce la lipsa ONG-ului santajist al UDMR-ului din Parlamentul Romaniei fiindca nu ar mai atinge pargul electoral si ar disparea de pe scena politica romaneasca exact ca magarul in ceata.

Fundatiile si organizatiile lui Soros din estul Europei au primit "directiva" de a "studia" si monitoriza numarul cetateniilor romane acordate moldovenilor din Republica Moldova, iar unele trusturi de presa, diversi jurnalisti sau oameni din mass media au fost platiti sa militeze mai mult sau mai putin pe fata impotriva fenomenului acordarii cetateniei romanesti catre basarabeni sau acordarea burselor pentru elevii si studentii basarabeni.

In acelasi timp Soros a intensificat finantarea gruparilor si elementelor care militeaza pentru autonomie, fie ea economica sau teritoriala pentru Transilvania sau macar numai pentru asa zisul Tinut Secuiesc.

Marirea numarului de cetateni romani de etnie romana peste noapte este un gand care il sperie pe Soros si care incepe sa reprezinte un obstacol in calea planurilor sale pentru Transilvania. Asadar, atentie! Soros urmareste atent si Republica Moldova si nu ar fi de mirare sa incerce sa tulbure apele si acolo!

1 comentarii:

  1. "De ce il intereseaza atat de mult Ucraina si Republica Moldova pe George Soros pe numele sau adevarat György Schwartz, evreu ungur, nascut la Budapesta?"

    Daca NU vor putea palestiniza Romania, vor palestiniza sigur Basarabia, deoarece au mai fost incercari!

    Acest individ NU este evreu biblic sefard ci "evreu" khazar, facind parte din cea mai mare grupare etnica etnica de crima organizata pe care a cunoscut-o omenirea! De aceia au nenorocit Palestina - "Israel" - pentru a avea unde fugi sau se ascunde in caz ca sunt condamnati! Observati ca Israelul NU si-a extradat NICIODATA criminalii lor; si nici NU o vor face vreodata! Acestea sint LACUSTELE MONDIALE care au furat "si-au tras" peste 75% din cele peste 100.000 de miliarde de dolari care sint imprastiati in toata lumea! Cind USA intra in c...t / criza economica - cum este acum si va fi in continuare - atunci datoria lor este platita de toti cei care detin dolari americani, deoarece puterea de cumparare a lor - a dolarilor - scade! si cine sa-i plateasca? NOI GOYMII planetari!

    Este ilegala camataria? este! cu exceptia bancilor - jidanesti in mare parte - care o aplica "legal" prin imprumuturi si mai ales prin "leasing"!

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii